Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

Monobank

Monobank er kjøpt opp og heter i dag BRAbank ASA. De er en digital bank som er opptatt av å gi kundene de beste opplevelsene. Produktene de tilbyr er kredittkort, høyrentekonto og forbrukslån. Banken ble startet i 2015 og består i dag av 60 ansatte. 

Få tilbud på forbrukslån fra Monobank og andre banker

Monobank

Visste du at du faktisk kan spare penger på å ta opp lån? Det virker kanskje rart, men det er helt sant. Monobank er en av de mange du kan søke lån hos. Les mer om banken her.

Lån fra Monobank

Hos Monobank kan du velge en lånesum fra 10 000 kroner og helt opp til 500 000. Den nominelle renten starter på 7,90 % og beveger seg oppover. Det kommer an på lånesum og kredittvurdering.

Dersom du vurderer å ta opp et lån hos Monobank kan du godt sende inn en lånesøknad, det er uansett helt uforpliktende. Det betyr at du står fritt til å levere en slik søknad, og deretter bestemmer deg for at du ikke ønsker lånet likevel – men det kan jo hende du ønsker det selvfølgelig.

Forbrukslån fra Monobank

For noen kan det nok høres helt merkelig ut at et lån skal kunne føre til at du sparer penger, men i visse tilfeller kan det faktisk være slik. Dersom du har mange smålån med ulike, høye renter, kan det være bedre å samle disse til ett lån. Da får du mindre å holde styr på, samtidig som du kan skaffe deg en lavere rente og mindre gebyr/avgift.

Hvis du har mange smålån eller mye kredittgjeld? Da er det lurt å sjekke ulike banker og deres renter. Det kan hende at du har mye å hente på å flytte gjelda de fra ett sted, til et annet.

Få tilbud fra flere enn bare Monobank

Ta gjerne en titt på Monobank og vurder om det er her du skal ta opp lån. Før du bestemmer deg helt, kan det være lurt å ha mottatt tilbud fra andre tilbydere også. Da får du nemlig sammenlignet, noe som igjen gir deg muligheten til å velge det billigste alternativet. Det er slik man går frem for å spare penger.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.