Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

Centum Finans

Centum Finans er en ledende finansagent i Norge. Deres mål er å finne det mest gunstige lånet, uten at det koster for mye. De er en tredje part som hjelper brukere med å innhente lånetilbud fra flere forskjellige banker. På denne måten kan man enkelt sammenligne og velge det beste tilbudet. 

Få tilbud på forbrukslån fra Centum Finans og andre banker

Centum Finans

Centum Finans har levert gode lån helt siden 1999. Det betyr at de har mange kunder som trolig kan fortelle om at de fikk oppfylt en eller annen drøm ved hjelp av lån.

Centum

Hos Centum kan alle over 18 år med en inntekt på over 120 000 kroner i året, få lån. Det er selvfølgelig også et krav at du ikke har betalingsanmerkning, inkasso-krav eller en gjeldsordning. Du må altså ha kvittet deg med denne typen gammel gjeld før du søker lån hos Centum.

Det er opp til kunden å velge lånebeløpet, men Centum tilbyr fra 5000 kroner og opp til 500 000. Med en halv million kroner kan man oppfylle en god del drømmer, så det er ikke rart at mange lar seg friste.

Forbrukslån fra Centum Finans

Centum Finans krever ikke at du har kausjonist, medlåntaker, pant eller en annen form for sikkerhet. Det betyr at veldig mange mennesker kan få lån og dermed gjøre det de ønsker. Det kan for eksempel være å realisere et prosjekt man har tenkt på lenge, kjøpe bil eller eiendom, starte egen bedrift eller noe annet stort.

Centum Finans kan også brukes dersom du trenger refinansiering. Mange smålån eller mye kredittgjeld på forskjellige steder kan fort bli dyrt – vurder derfor om et forbrukslån kan gjøre det billigere for deg.

Få tilbud fra flere enn bare Centum Finans

Hvis du nå vurderer å skaffe deg et forbrukslån, enten på grunn av en drøm eller for å prøve å forbedre økonomien, burde du først og fremst innhente mange forskjellige tilbud. Hvis du gjør det, får du muligheten til å se på de ulike prislappene. Du vil da se hvem som tilbyr best rente, best vilkår og best totalsum. Her er det penger å hente, så pass på at du får tilbud fra flere enn bare en bank.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.