Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

Bank Norwegian

Bank Norwegian ble etablert i 2007, hovedsakelig som et støtteprogram for Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram. Norwegian Reward. I dag tilbyr de låneprodukter og innskuddskonto til de Nordiske landene. Med ett mål om å være en heldigital og fleksibel bank. 

Få tilbud på forbrukslån fra Bank Norwegian og andre banker

Bank Norwegian

De fleste forbinder nok Norwegian med et selskap som selger rimelige flybilletter, men Norwegian er mye mer enn som så. Deres satsning «Bank Norwegian» tilbyr flere tjenester innen økonomi og finans.

En del har for eksempel allerede sett verdien i kredittkortet Bank Norwegian tilbyr, da dette kan være svært praktisk på reise. Med et kredittkort i lomma er det selvfølgelig alltid lurt å være nøye på å betale inn i tide, slik at man unngår mye renter.

Norwegian bank

Med Norwegian som bank kan du blant annet søke lån uten sikkerhet, søke om refinansiering, eller søke om å øke et lån (hvis du allerede har et der). De tilbyr deg blant annet å få forbrukslån helt opp til 600 000 kroner.

Banknorwegian

På deres hjemmeside kan du lese mer om de ulike tjenestene, sende inn søknad, eller bare ta deg en titt for å se hva slags inntrykk du får. Dersom du har reist med Norwegian før, vil du kjapt kjenne igjen fargene.

Norwegianbank

Norwegian frister nok mange med sine mange tilbud. For eksempel dette med forbrukslån kan være noe en del har interesse for. Noen ganger i livet trenger man en form for finansiering, for å få til noe man drømmer om. Ikke alle har muligheten til å ta sikkerhet i bolig eller eiendeler, og er samtidig uten kausjonister som vil stille opp. Da kan det være vanskelig å få et bolig lån i banken du til daglig bruker.

Ved å søke forbrukslån hos Bank Norwegian kan du enklere få det som du vil. Du kan også merke deg at banken til Norwegian tilbyr gebyrfri sparekonto.

Få tilbud fra flere enn bare Bank Norwegian

Du kan gjerne ta en titt på Bank Norwegian, men pass på at du innhenter flere ulike tilbud før du bestemmer deg. Dette gir deg nemlig muligheten til å sammenligne, noe som gir deg et stort fortrinn. Plutselig er det du som har makten – du står fritt til å velge forbrukslånet med best rente, kredittkortet med best betingelser, eller refinansieringen som gagner deg best.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.