Søk etter tidligere besvarte spørsmål: Kategorier 
Karakter: 3.8 (5 stemmer)
Publisert: 01.02.2010
Kategori: Leger
Ekspert: HVS
Halfdan Vier Simensen Halfdan Vier Simensen
Spes. i generell og plastisk kirurgi
Aviva Helse Spesialistklinikk
Flere svar fra HVS

Halfdan Vier Simensen ble godkjent spesialist i generell kirurgi i 1992 og plastisk kirurgi i 1996. Han har bred erfaring fra 15 års tjeneste innenfor offentlige sykehus. Han arbeidet ved Radiumhospitalet, Bærum sykehus, Haukland Universitetsykehus, Rikshospitalet og Ullevål Universitetsklinikk. I 1998 gikk han over i privat virksomhet. Han har omfattende erfaring innen plastisk og kosmetisk kirurgi og har de siste år vært konsern-ansvarlig innen dette fagområdet for Aleris Helse. Simensen svarer på spørsmål om plastisk kirugi, både tradisjonelle sykehusoppgaver og private kosmetiske prosedyrer.

Tidligere besvarte spørsmål
Link til hjemmeside

Spør en ekspert på "Leger"

Kategori: Leger

Spørsmål:

Valg av lege

Hvordan kan man vite hvilken lege man skal velge?

Eventuelt stole på den legen man har valgt, og vite at han kan man være trygg på?

Kvinne, 21
Svar:
Hallo "Valg av lege"

 

Intet lett spørsmål ! Etter å ha vært lege i 28 år  skjønner jeg hva du mener.Behovet for tillit mellom lege og pasient er opplagt,men respekteres i svært varierende rad. Jeg kan ikke si annet enn at det er mange leger jeg selv ikke ville ha gått til samtidig som det er svært mange utmerkede leger.

Ofte er det en erfaringssak som kommer litt med alder hvor fort man finner en lege tillitsvekkende ,men det er en komplisert prosess å forklare hvorfor og hvordan.

Det beste rådet er vel først og fremst jungeltelegrafen-lytt til andres erfaring med hensyn til om de synes de har positive erfaringer.Skrytende annosering er det blitt for mye av-en god nettside kan gi et bedre  inntrykk.

Innen mitt fagområde plastisk kirurgi er det ofte fornøyde pasienter som bringer meg nye pasienter.Dette er et dyrt privatmarked-lær deg derfor også til ikke å stole på bare pris-dyrt er ikke alltid best.Skal du gjøre noe innen plastisk kirurgi,ta deg evt. en tur innom noen flere og diskuter ditt behov.Du lærer litt underveis  selv om det kan koste noen konsultasjoner.

Vil du vite mer om det jeg bedriver finner d endel info på nettsiden 

www.avivahelse.no

 

MVH
Halfdan Vier Simensen

HVS
Gi karakter: 12345678910 (1-10)

Tips en venn om denne siden
Del på: Del på facebook Del på kudos Del på del.icio.us Del på nettby Del på google