Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med flere meglere

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

Boligbyggelaget TOBB

Tobb er det største boligbyggelaget i Midt-Norge, og ble etablert i 1945. De het Trondheim og omegn boligbyggelag frem til 2015, da forkortelsen ble det offisielle navnet.

Få tilbud på eiendomsmegler fra flere selskaper

Før du velger megler

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale, enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Før du velger megler

Gjennom årene har TOBB fusjonert med Melhus boligbyggelag, Namsos boligbyggelag og Skaun boligbyggelag.

Medlemskontingenten er gratis frem til man er 18 år, og etter det er det 300 kroner i året. Alle må betale 400 kroner for innmeldingen.

TOBB medlemsfordeler

Som TOBB-medlem har man flere medlemsfordeler å benytte seg av. Du kan finne en full oversikt over hvilke fordeler som finnes til enhver tid på denne siden.

Den største fordelen er mest sannsynlig forkjøpsretten på . Den har derfor fått et eget avsnitt under. Men det er også flere fordeler.

TOBB-rabatter: boligbyggelaget samarbeider med ulike aktører for å at medlemmene skal få rabatter. Det kan blant annet være rabatt på eiendomsmegler, forsikringer, kultur- og reiseopplevelser eller i butikker.

TOBB styreportal er et verktøy for styrer i borettslag og sameier på nett. Dette gjør det mer oversiktlig med tilgang til budsjett, regnskap, rapporter, digital postboks og dokumentarkiv.

TOBB forkjøpsrett

Som medlem kan du melde forkjøpsrett ved boligsalg. Dette gir deg retten til å tre inn i en avtale på samme vilkår som den som vant budrunden. Den med lengst ansiennitet er den som er fremst i køen til å kjøpe boligen.

Gjennom et samarbeid med boligbyggelag i andre byer, kan man også benytte forkjøpsretten flere steder i landet.

Hvis du har medlemskap som er eldre enn tiden samarbeidet har vart. Da gjelder datoen fra da samarbeidet med det enkelte boligbyggelaget ble inngår.

Det er to måter forkjøpsretten avklares på. Det ene er ved forhåndsavklaring, hvor forkjøpsrett avklares før boligen er solgt. Da er ikke prisen satt enda, og det å melde interesse er ikke bindende.

Ved fastprisavklaring blir boliger på forkjøpsrett kunngjort etter salget og avtalen er klar. Skulle du velge å bruke forkjøpsretten, er du da bundet til å overta boligen om du er medlemmet med lengst ansiennitet.

Du kan lese mer om forkjøpsrett og hvordan det fungerer i vår artikkel. 

Tobb - kontakt

For å få kontakt med boligbyggelaget TOBB er det flere måter å gjøre det på. Det kan du gjøre ved et av disse kontaktpunktene:


 

Kom i kontakt med flere meglere

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg