Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vestfold

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Vestfold

Kjente og seriøse meglere i Vestfold

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Vestfold. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Vestfold
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vestfold så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vestfold er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vestfold?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vestfold

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vestfold

Boligmarkedet i Vestfold har opplevd en lav vekst den siste tiden. Men fremover er prognosene at markedet skal snu og øke mer enn før. 

De største byene i fylke som Sandefjord, Tønsberg og Larvik. Har hatt en jevn og positiv vekst de siste årene, sammenlignet med resten av områdene. Disse byene er veldig populære å bosette seg i, og vi ser en økende trend for investering av fritidsboliger. 

Resten av fylke har også opplevd en liten vekst. Men om man ser på boligprisene er de lave i forhold til hovedstaden. Noe som er positivt for de som skal kjøpe seg bolig her. 

Med den flotte naturen, og det at de fleste stedene er så sentrale med tanke på byer og hovedstaden. Er det et attraktiv sted å bo. Det er også gode pendlerforhold. 

Eiendomsmegler Vestfold

Når du skal finne en megler i Vestfold er det viktig at du finner en god megler som kjenner nabolaget ditt godt. Dersom boligen ligger i Horten kan det være lurt å finne lokal meglere her ifra. Dette kan nemlig ha mye å si for salgsresultatet. 

Deretter er det viktig å finne en megler som du har god kjemi med. Dette vil gjør salgsprosessen mye lettere for deg.  Dette kan du enkelt finne ut ved å få flere meglere hjem på befaring. 

Før du tar en endelig beslutning kan det også være lurt å lese seg litt opp på nettet og se hva slags salg de har gjennomført tidligere. Slik at du får en megler som er god på din type bolig.

Om Vestfold

Vestfold fylke grenser mot Telemark og Buskerud. Dette fylke er det minste utenom Oslo fylke. Du finner fylke på Oslofjorden sin vestside, og har en befolkning på 4,7% av landets samlede innbyggertall. 

De har den tredje største folketetthet i Norge med om lag 108 mennesker per kvm. Fylkesadministrasjonen finner vi i Tønsberg, som også er det største handelsstedet i fylket. Målt i folketall er Sandefjord den største kommunen.

I 2017 vedtok Stortinget at Vestfold skulle slå seg sammen med Telemark til den nye regionen, i 2020. Hvor de da får det nye navnet, Vestfold og Telemark.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vestfold

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.