Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Våler (Østfold)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Våler (Østfold)

Kjente og seriøse meglere i Våler (Østfold)

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Våler (Østfold). På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Våler (Østfold)
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Våler (Østfold) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Våler (Østfold) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Våler (Østfold)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Våler (Østfold)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Våler

Våler kommune opplever stadig en vekst i innflyttere, og det er forventet at kommunen skal ha en jevn vekst i årene fremover. Våler ligger sentralt i forhold til Fredrikstad og Sarpsborg. Det er også bare 50 minutter med bil inn til Oslo. Kommunen består hovedsakelig av eneboliger, men også noen få leiligheter.

Flere velger ofte å flytte ut fra byene, enten det er Fredrikstad, Sarpsborg eller Oslo for å etablere seg et sted hvor prisene er mer fornuftige og hvor barna deres kan vokse opp i hus, med store hager og flott omgivelser hvor man både finner flott skog og natur.

Eiendomsmegler Våler

Kommunen har et aktivt boligmarked, noe som gjør at flere meglere konkurrerer om oppdrag. Skal du selge en bolig i Våler kommune kan det være lurt å kontakte flere meglere å invitere de på befaring. Dette kan du enkelt gjøre ved å fylle ut vårt skjema. Deretter kan du sammenligne tilbudene du får og inntrykkene av de forskjellige meglerne.

Om Våler

Våler kommune ligger i Østfold fylke og grenser til Vestby, Hobøl, Spydeberg, Skiptvet, Sarpsborg, Råde, Rygge og Moss. Sammen med Rømskog, Hobøl og Marker er Våler kjent for å være en av flere ulvekommuner i Østfold. Stadig flere rapporterer om at de har sett ulv her, og avisene skriver hyppig om det. Kommunen er også kjent for å ha mye elg, blant annet den hvite elg «albin» som ble skutt i 2011 på elgjakt. Kommunen består av 5.581 innbyggere.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Våler (Østfold)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg