Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Troms

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Troms

Kjente og seriøse meglere i Troms

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Troms. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Troms
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Troms så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Troms er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Troms?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Troms

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Troms

De siste årene har Troms fylke vært et populært sted å bosette seg. Spesielt de større byene som Tromsø og Harstad. Her er det gjerne de som ønsker å bo mer sentralt som bosetter seg. 

Områdene rundt de større byene er også populære. Det er nok på grunn av pendlere, som ikke ønsker å bo i en by. Ved å flytte litt ut får man rolige omgivelser samtidige som man bor sentralt til. 

Boligprisene i selve fylke er noe lavere en gjennomsnitt, men man finner boliger i mange prisklasser. Det kommer helt an på hvor i fylke man ser.

Uansett hvilken boligtype du ønsker kan du velge mellom det meste. I fylket finner man leilighet, hus, rekkehus og fritidsboliger. Alt faller tilbake på hvilket området man ønsker å bo i.

Eiendomsmegler Troms

Enten du har en bolig i Finnsnes, Tromsø eller Harstad er det viktig at du finner den riktige megleren for salg av din bolig. Meglere er gode på forskjellige ting, så derfor kan det være lurt å innhente tilbud og sammenligne. Da finner du fort ut hvem som passer best for salget av din bolig. 

Noen meglere er flinkere til å selge hus enn leiligheter. Da er det viktig at du finner en megler som er god på din type bolig. Kjennskap til nabolaget er også veldig viktig at megleren din har. Med denne kunnskapen er megleren bedre rustet for å selge din bolig. I tillegg kjenner han kanskje til noen potensielle kjøpere.  

Om Troms

Troms er Norge sitt nest nordligste fylke. Det ligger mellom Finnmark i nordøst og Nordland i sør. Byene som ligger her er Harstad, Finnsnes og Tromsø. 

Troms er det eneste fylket i Norge som grenser både til Sverige og Finland, og er en av landets to treriksrøyser. Fylket har mange tusen øyer langs kysten. Den største byen i fylkeer Tromsø, deretter kommer Harstad og Finnsnes. Fylke har i dag omtrent 161.771 innbyggere. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Troms

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg