Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Telemark

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Telemark

Kjente og seriøse meglere i Telemark

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Telemark. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Telemark
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Telemark så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Telemark er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Telemark?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Telemark

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Telemark

I Telemark har boligprisene vært relativt lave hvis man sammenligner fylke med de andre i Norge. Men selv om prisene har vært lave, ser man at fylke har en jevn og lav vekst. 

Byer som Skien og Porsgrunn er vel de områdene som er mest aktive. Her kjøpes det og selges boliger for et veldig høyt volum, hvert år. Dette er i grunn ikke så rart, da disse to byene trekker til seg en del innbyggere i form av arbeidsplasser. 

Ser man på resten av Telemark er det lavere økning enn i de større byene. Men allikevel er det en vekst flere områder her også. 

Lengre ut på småsteder ser man en nedgang, da flere flytter for å komme nærmere arbeidsplasser. Rjukan er nok et godt eksempel på det. De har opplevd en nedgang. En av årsakene til dette kan være at det ligger nokså usentralt, samtidig som det ikke er gode pendlerforhold. 

Eiendomsmegler Telemark

Skal du selge boligen din? Da er det viktig at du finner den beste megleren for salget. Telemark er et stor fylke. Det kan derfor være lurt å finne en megler som kjenner ditt område godt. 

Dersom du har et hus i Rjukan anbefaler vi at du finner en lokal megler derifra. Dette kan ha stor betydning på salget. Kjemien mellom deg og megleren er også viktig. For å finne ut om dere har rett kjemi, bør du invitere flere meglere hjem på befaring. 

Videre kan du sammenligne de ulike kriteriene og tilbudet for å finne den beste megleren. 

Om Telemark

Telemark fylke grenser mot Aust-Agder, Rogaland, Buskerud, Vestfold og Hordaland. Tradisjonelt sett blir Telemark først og fremst delt inn i Nedre Telemark og Øvre Telemark. Nedre består av Midt-Telemark og Grenland mens Øvre blir inndelt i Aust-Telemark og Vest-Telemark. 

Gaustatoppen er godt kjent i fylke, dette fjellet ligger i Rjukan i Tinn kommune med en høyde på 1883 moh. Er du på denne toppen på en klar og fin dag kan man faktisk se østover til grensen til Sverige, eller sydover til kyste. Utsikten viser faktisk 1/6 av Norge. 

Fylke er også kjent for sine vakre skjærgårder som Kragerø og Bamble. Og er det tiende største fylke i Norge. I 2017 ble det vedtatt at Telemark skal bli slått sammen med Vestfold til en ny region som skal hete Vestfold og Telemark fra 2020.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Telemark

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.