Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sogn og Fjordane

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Sogn og Fjordane

Kjente og seriøse meglere i Sogn og Fjordane

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Sogn og Fjordane. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Sogn og Fjordane
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sogn og Fjordane så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sogn og Fjordane er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sogn og Fjordane?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sogn og Fjordane

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sogn og Fjordane

Boligmarkedet i Sogn og Fjordane har opplevd en enorm vekst flere steder i fylke. Flora, Førde og Sogndal er de største byene. Og her har boligprisene økt betraktelig. Med en god blanding av hus, leiligheter og rekkehus gjenstår det bare å finne et området man liker seg godt i. 

Om du ønsker et område som er litt billigere enn andre, bør du nok styre unna de største byene. 

Det er flere plasser hvor man kan bosette seg langs dalene, eller i byer. Det kommer an på hva man er på jakt etter. Med andre ord kan du finne det meste til forskjellige prisklasser. 

Eiendomsmegler Sogn og Fjordane

Skal du refinansiere eller selge boligen din trenger du mest sannsynlig en megler. Da er det viktig å finne en som er godt kjent og som du har god kjemi med. Da vil du få en bedre og enklere salgsprosess. 

Med et så stort fylke, er det derfor viktig å finne en megler som selger eiendommer i området hvor din bolig ligger. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere forskjellige meglere. Slik at du kan sammenligne og velge den beste megleren for jobben. 

Om Sogn og Fjordane

Sogn og Fjordane fylke finner du på Vestlandet. Fylket grenser til Oppland i øst, Buskerud i sørøst, Møre og Romsdal i nord og Hordaland i sør. På vestsiden av fylket er det en kyststripe mot Norskehavet. 

Fylket består av to distrikter som er Sogn og Fjordane. Sogn blir videre delt inn i distriktene Ytre- og Indre Sogn. Fjordane består av Nordfjord og Sunnfjord. Administrasjonssentrum ligger i Hermansverk i Leikanger. 

Fylke er kjent for å ha lange og store fjorder, Sognefjorden er den lengste fjorden i Norge. Fylket har et areal på 18 622,73 kvadratmeter, noe som gjør det til Norges åttende største fylke. 

I dag består fylket av 22 kommuner, med tre forskjellige byer. Det er Måløy i Nordfjord og Førde og Florø i Sunnfjord.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sogn og Fjordane

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.