Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sørum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Sørum

Kjente og seriøse meglere i Sørum

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Sørum. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Sørum
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sørum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sørum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sørum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Sørum

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Sørum

Sørum er en av de kommunene som har opplevd størst befolkningsvekst ikke bare i Akershus, men hele landet de siste årene. Denne trenden forventes å fortsette i årene som kommer. Med et godt utviklet samferdselstilbud og nærhet til Gardermoen, Lillestrøm og Oslo, kan Sørum skryte på seg å være både landlig og sentral. Her ligger antakelig mye av grunnen til veksten.

Det er nettopp denne kombinasjonen av mer plass, lavere boligpriser og andre oppvekstsvilkår som synes å ha lokket en del boligkjøpere ut av hovedstaden den siste tiden. Sørum er en typisk kommune for denne typen utflytter å falle på, og det har ført til at kommunen har et vitalt boligmarked, preget av høy omsetningsaktivitet.

Eiendomsmegler Sørum

Den høye aktiviteten i boligmarkedet betyr høy aktivitet blant eiendomsmeglerne. La oss derfor hjelpe deg med å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste meglerne. Bare fyll ut skjemaet for å sette i gang.

Om Sørum

Sørum kommune ligger øverst på Nedre Romerike og er delt i to på midten av den stillerennende kjempen Glomma. Her har man fløtet tømmer i mange hundre år, og fløtevirksomheten er en av årsakene til at kommunens administrasjonssenter, Sørumsand, vokste fram som tettsted.

Landskapet ellers i Sørum preges av slake skogkledde åser og dyrket mark. Av kommunene på Nedre Romerike er Sørum den med størst jordbruksareal og mest husdyrhold, og det går stort sett henholdsvis i korn og storfe.

Foruten en rik skogbrukshistorie og et malerisk landskap har Sørum flere levende tettsteder å by på. Og i to av disse finner vi kraftverkene som gjør Sørumsand til Akershus fylkes største kraftkommune.

Det er totalt 18.341 innbyggere i kommunen, og det er forventet en høy vekst de neste årene.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sørum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg