Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Selje

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Selje

Kjente og seriøse meglere i Selje

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Selje. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Selje
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Selje så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Selje er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Selje?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Selje

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Selje

Man finner bebyggelse langs strendene i kommunen og på Stadlandet. Når det gjelder mesteparten av bosetningen så ligger dette rundt og i tettstedet og kommunesenteret Selje. På øyene er det Barmen som er mest befolket. Likevel er det en betydelig nedgang i folketallet i kommunen, og i perioden 2005 til 2015 var det en nedgang på 8,2%. Per 2018 var folketallet på 2 757 og prognoser viser ytterligere nedgang de neste årene.

I boligmarkedet er det mest utbredt med eneboliger, og per 2018 var det 1 165 eneboliger i kommunen, men kun 27 leiligheter. Av fritidsboliger er det 160 hytter. De aller fleste er selveier av boliger (87,1 %) mens de resterende 12,9 % leier. Boligomsetningen i Selje ligger på rundt 5-6 boliger i året.

Om Selje

Selje kommune er en del av Sogn og Fjordane fylke, og ligger i Nordfjorden. Halvøya Stadlandet og øyene innerst i Sildegapet er en del av Selje kommune. På øya Selja finner man Vestlandets første bispesete med klosterruiner. Selje kommune blir i 2020 sammenslått med Eid kommune, samt at deler av grunnkretsen vil bli slått sammen til den nye kommunen med navnet Stad. I dag grenser kommunen til Vanylen, Vågsøy og Eid.

Naturen på Selje er preget av fjellplatå med bratte stup mot havet og flere øyer og halvøyer. Ettersom Selje ligger ved havet er fiske en viktig næring for kommunen. Andre næringer er jordbruk, industri og reiseliv. Altså er kommunen en populær reisedestinasjon for turister.

Jordbruksarealet kjennetegnes av beitemark og enger, så her er det mye sau, storfe og høner. Når det gjelder fiske er det flere fiskeflåter og en del fiskeordrett, faktisk utgjør kommunen den tredje viktigste fiskerikommunen i fylket Sogn og Fjordane.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Selje

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg