Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Re

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Re

Kjente og seriøse meglere i Re

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Re. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Re
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Re så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Re er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Re?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Re

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Re

Boligmarkedet i Re har hatt en positiv utvikling det siste året, med stabil vekst. Hva alle årsakene er kan man ikke si for sikkert. Men på grunn av det høye prisnivået i Oslo, er det flere som ikke har råd eller ønske om å bruke så mye penger på bolig. Derfor velger flere å flytte litt utenfor Oslo, hvor du får mer for pengene. Samtidig som avstanden inn til Oslo ikke er for lang.

I Re kommune har man både natur, mark og litt sjø kombinert med kort veit til Oslo. Dette gjør kommunen som et populært sted for flere å flytte til. Dette er gjerne de som ønsker å få en bolig med hage, som er litt mer barnevennlig enn Oslo sine gater.

Eiendomsmegler Re

Har du en bolig i Re kommune som du har besluttet å selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren, slik at du får mest mulig for din bolig. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra de beste meglerne som kjenner Re kommune godt. På denne måten kan du slappe av å vite at du får den beste megleren til å selge din bolig.

Om Re

I Januar 2002 slo Ramnes og Våle kommune seg sammen og ble til Re kommune. Kommunen ligger i Vestfold fylke, hvor Revetal er sentrum. Ramnes, Våle, Undrumsdal, Fon og Vivestad er de fem bygdene som ligger i kommunen.

Re grenser til Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten og Holmestrand. Etter bestemmelser fra kommunesammenslåingen skal Re kommune slås sammen med Tønsberg i 2020. Da vil det nye navnet bli Tønsberg kommune.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Re

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg