Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nesset

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Nesset

Kjente og seriøse meglere i Nesset

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Nesset. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Nesset
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nesset så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nesset er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nesset?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nesset

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nesset

#Boligmarkedet i Nesset kommune består i all hovedsak av eneboliger, det er kun bygget 39 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det er også et leiemarked for den som skulle trenge dette. 27,1% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er et godt hyttemarked i kommunen, men 696 hytter.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Jordbruket dreier seg i hovedsak om husdyrhold. Metallindustrien står for flesteparten av arbeidsplassene innenfor industrien, da i tilknytning til gjenvinning av aluminium i Raudsand. Møbelindustrien står også for en god del arbeidsplasser i kommunen. Over halvparten av de yrkesaktive innbyggerne i Nesset jobber utenfor kommunen.

I alt har Nesset fem barnehager, to private og tre kommunale. Det finnes en barneskole og to 1-10 skoler i Nesset kommune. Kommunen har ikke noen videregående skole. Nesset kommune har et godt tilbud av fritidsaktiviteter til barn og unge.

Det går flere veier gjennom kommunen, for eksempel fv. 62 som går mot Molde. Kommunen har ingen jernbane eller flyplass, men det finnes kollektivtransport i form av busser.

Om Nesset

Nesset kommune ligger i Romsdalen, i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 2956 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Eidsvåg. I tillegg til Eidsvåg har kommunen tettstedet Raudsand, et tidligere gruvesamfunn. Det er kun omtrent 40% av innbyggerne i Nesset kommune som bor i tettstedene, noe som er lite sammenlignet med resten av fylket der snittet er på omtrent 70%.

Nesset prestegård er en severdighet i kommunen, og barndomshjemmet til Bjørnstjerne Bjørnson. Det er mye flott natur i Nesset, med både fjell og fjorder. Kommunens høyeste topp er Høgbøra som ligger 1964,4 moh. Det finnes et mangfold av andre topper å besøke innenfor kommunens grenser, så hvis du er glad i fjell og friluftsliv, sommer som vinter, har Nesset kommune mye å tilby.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nesset

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.