Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Meldal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Meldal

Kjente og seriøse meglere i Meldal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Meldal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Meldal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Meldal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Meldal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Meldal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Meldal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Meldal

Boligmarkedet i Meldal kommune består nesten utelukkende av eneboliger, det er kun oppført 9 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked. 18,9 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er bygget en god del hytter i kommunen, 1427 stykker, så hyttemarkedet er relativt godt.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Innenfor jordbruket ligger hovedvekten på melkeproduksjon og dyrking av korn. Det fantes tidligere gruvedrift i kommunen, men denne opphørte i slutten av 1980 tallet. Det finnes sagbruk og trevareindustri, samt noe møbelindustri.

Meldal kommunen har fire kommunale barnehager. Det finnes en kommunal 1-10 skole og en privat 1-10 skole i Meldal. Kommunen har ingen videregående skole. Meldal har et bredt utvalgt av aktive lag og foreninger som gir et godt og variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Veier som er viktige for samferdsel i Meldal kommune er blant annet rv. 65 som gir forbindelse til for eksempel Trondheim. Rv. 700 gir forbindelse til E6.

Om Meldal

Sørvest I Trøndelag fylke finner vi Meldal kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 3 894 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Meldal. I tillegg til Meldal har kommunen tettstedene Storås, Løkken og Bjørnli. De fleste av kommunens innbyggere bor i og rundt tettstedene.

Resfjellet er kommunens høyeste topp og ligger 1161 moh og en fjerdedel av kommunens areal ligger over 600 moh. Orkla renner gjennom kommunen. Vålåskarvet og Thamshavnbanen er de to mest kjente severdighetene i Meldal. Nærhet til Trollheimen gjør kommunen attraktiv for turister.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Meldal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg