Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jondal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Jondal

Kjente og seriøse meglere i Jondal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Jondal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Jondal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Jondal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Jondal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Jondal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Jondal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Jondal

I Jondal bor de fleste langs fjorden, der rundt 38% bor i og omkring kommunesenteret og tettstedet Jondal. Videre bor det en del i Herand, og ellers er bosetning spredt langs fjorden.

Kommunen har hatt en nedgang i befolkning, men fra rundt 2009 har man opplevd en vekst som trolig kommer til å fortsette. I kommunen er det 554 eneboliger, 10 leiligheter og 436 hytter, der 81,3% er selveier og resterende 18,7% er leietakere.

Når det er sagt skjer det ikke så mye i boligmarkedet, der antall boligomsetninger ligger svært lavt, på rundt 0 til 3 boliger i året.

Eiendomsmegler i Jondal

Selv med et lite aktivt boligmarked er det hjelp å få. Meglerne fra nabokommunene tar nemlig på seg oppdrag i Jondal. Før du tar en beslutning for hvilken megler du skal velge, anbefaler vi at du inviterer flere meglere på befaring. Da får du et bedre inntrykk av hver og en.

For å slippe å bruke så mye tid på å kontakte de ulike meglerne, er du velkommen til å bruke vår tjeneste. Da fyller du kun ut ett skjema. Innen tre dager kontakter de forskjellige meglerne deg. Deretter er det bare å sammenligne og velge den beste megleren for deg og din bolig.

Om Jondal

Jondal er en liten kommune i Hordaland på 1 087 innbyggere som ligger i Hardanger. Kommunen grenser til Ullensvang, Kvinnherad og Kvam i dag. Men kommunen vil bli slått sammen med Odda og Ullensvang til en kommune etter godkjenning av Stortinget juni 2017.

Selv om innbyggertallet er lavt i dag viser prognoser til en vekst i befolkningen. Innenfor næringslivet er den offentlige administrasjonen og tjenesteyting, varehandel og turisme som er de største innen sysselsetting. I tillegg har kommunen betydelig jordbruk innen husdyrhold med sau og storfe, samt noe fiskeoppdrett. Industrien er beskjeden, men de har noe metallvareindustri og bergverk.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Jondal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg