Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hurum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hurum

Kjente og seriøse meglere i Hurum

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hurum. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hurum
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hurum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hurum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hurum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hurum

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hurum

Det er i alt fire tettsteder i Hurum: Sætre, Tofte, Klokkarstua og Holmsbu. Av disse er Sætre størst, med nærmere 40 prosent av kommunens befolkning. Sætre er for øvrig også kommunens administrerende senter. Bortsett fra Klokkarstua ligger alle de fire tettstedene ved kysten. Og ettersom 82 prosent av kommunens innbyggere bor i tettsteder, kan vi slutte at bosetningen hovedsakelig er konsentrert til kystlinjen. Ellers er Hurum en stor hyttekommune, og per 2019 er det hele 2 375 fritidsboliger her.

Befolkningsveksten i Hurum har de siste årene ligget under fylkesgjennomsnittet. Faktisk er Hurum blant de kommunene langs Oslofjorden med lavest befolkningsvekst. Dette skyldes blant annet lite boligbygging og økt gjennomsnittsalder.

Eiendomsmegler Hurum

Til tross for det har boligmarkedet i Hurum vært preget av prisstigning og økt aktivitet de siste årene. Noe av årsaken til det er at presset er høyt i Asker og derfra sprer seg til de omkringliggende kommunene. Enten det er snakk om helårsbolig eller hytte, gjelder det å komme i kontakt med riktig megler. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Hurum.

Om Hurum

Hurum er en kommune beliggende på den ytterste halvdelen av Hurumlandet. Kommunen grenser mot Oslofjorden i øst, Drammensfjorden i vest og Røyken i nord. Iberegnet en knippe mindre øyer måler Hurum i alt 163 kvadratkilometer. Disse øyene ligger hovedsakelig sør for halvøya og er spesielt interessant på grunn av sin særegne og artsrike flora. Tofteholmen har for eksempel vært i Norges Naturvernforbunds eie i over hundre år og er i dag totalfredet.

Historisk sett er Hurum en utpreget industrikommune. Her ble det i sin tid produsert både glass og sprengstoff. Og helt fram til nedleggelsen av cellulosefabrikken Södra Cell Tofte i 2013 var fremdeles en stor andel sysselsatt i industrien. I dag har mange arbeid utenfor kommunegrensen, og det er da først og fremst til Oslo og Drammen arbeidsveien går.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hurum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.