Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hordaland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hordaland

Kjente og seriøse meglere i Hordaland

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hordaland. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hordaland
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hordaland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hordaland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hordaland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hordaland

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hordaland

Boligmarkedet i Hordaland har den siste tiden opplevd en stabil, men lav vekst. Fylke består av tre byer, som de fleste bosetter seg i og rundt. Man kan se det på boligprisen, da den er en god del høyere i Berge, Odda og Stord enn andre områder i fylke. 

Fylket består av mange forskjellige type boliger og omgivelser. For de som ønsker rolig og flotte fjorder, er nok Hardanger ett flott sted. Mens Voss kan by mer på sport og spenning. Generelt sett er fylke godt kjent for sine fjell og natur.

Boligprisene er variable rundt om i fylke. Men statistikken viser at Bergen og området rundt byen er det som drar prisen opp. Andre områder har en god del lavere boligpriser. 

Eiendomsmegler Hordaland

Har du en bolig som skal selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren for oppdraget. Siden Hordaland er så stort er det viktig at du finner en megler som kjenner ditt område godt. 

Ligger boligen din i Bergen er det ikke noe lurt å få en megler fra Voss til å selge boligen din. Det kan også være lurt å finne en megler som er spesialist på din type bolig. Det finnes nemlig noen som er flinke på å selge hus, mens andre er flink på leiligheter. 

Med andre ord er det mange faktorer å ta hensyn til. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere meglere som kan hjelpe deg med å selge boligen din. Da er det bare å sammenligne og velge den megleren du føler er best for jobben. 

Om Hordaland

Hordaland finner du på Vestlandet i Norge. Det grenser til Telemark og Buskerud i øst, Nordsjøen i vest, Sogn og Fjordane i nord og Rogaland i sør. 

Målt i folketall er Hordaland Norges tredje største fylke med 466.302 innbyggere, i areal er det landets niende største. Faktisk så mye som 71 % av arealet er fjellområder som er målt 300 meter over havet. 

I tillegg til Oslo er Hordaland det eneste fylket i Norge, hvor alle de 33 kommunene grenser mot havet. 

Administrasjonsbyen til fylket er Bergen, og det er så mye som 54% av hordalendingene som bor i Bergen kommune. Andre byer som du finner i fylke er Stord i Sunnhordaland og Odda i Hardanger. De største tettstedene du finner utenfor Bergen er Arna, Askøy og Straume. 

Naturen i fylke er storslått og variert, med mange store og små øyer og innsjøer, fjorder, breer, vidder og fjell. Med andre ord er Hordaland kjent som sin vakre natur.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hordaland

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.