Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hobøl

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hobøl

Kjente og seriøse meglere i Hobøl

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hobøl. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hobøl
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hobøl så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hobøl er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hobøl?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hobøl

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hobøl

Boligmarkedet i Hobøl har økt de siste årene i takt med resten av Norge. Kommunen har en forventet en jevn vekst i årene som kommer. En av grunnen til at flere ønsker å flytte til Hobøl kommune er den kort avstanden til Oslo, samtidig som du har gode og landlige omgivelser.

Flere som skal etablere seg med barn velger gjerne å flytte litt utenfor Oslo, da det er dyrt å bo i Hovedstaden og flere ønsker ikke at barna deres skal vokse opp der. Hobøl er da ett flott sted å bo, med kort avstand til arbeidsplasser i Oslo.

Eiendomsmegler Hobøl

Har du en bolig som ligger i Hobøl kommune som du vurderer å selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Det er flere meglere som tar på seg oppdrag her, både lokale og større meglerforetak. De konkurrerer om å få deg som kunde, så bruk gjerne litt tid på å finne ut hva du ser etter hos en megler.

Deretter kan det være lurt å få flere på befaring og spørre etter tilbud. Da er resten av saken lett, det eneste du trenger å gjøre er å sammenligne de forskjellige meglerne og tilbudene og velge det beste.

Om Hobøl

Hobøl kommune ligger i Østfold kommune, og grenser mot Vestby, Ås, Ski, Enebakk, Våler og Spydeberg. Tettstedene Ringvold, Knapstad og Tomter regnes som de viktigste i kommunen, Europavei 18 går rett igjennom kommunen.

Hobøl har 5.640 innbyggere fordelt på 144 kvadratkilometer, mange av disse jobber i Akershus og Oslo, da det kun er 40 minutter med bil, buss eller tog. De nærmeste byene er Moss, Askim og ski.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hobøl

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg