Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Halsa

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Halsa

Kjente og seriøse meglere i Halsa

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Halsa. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Halsa
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Halsa så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Halsa er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Halsa?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Halsa

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Halsa

Det er rimelig å si at #Boligmarkedet i Halsa kommune i all hovedsak består av eneboliger, det er kun bygget fire leiligheter. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes et nokså bra leiemarked for den som skulle trenge dette. Hele 34,9% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er oppført 521 hytter i Halsa kommune, noe som gjør at hyttemarkedet er relativt godt.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruket står for omtrent 17% av arbeidsplassene, og dreier seg i all hovedsak om husdyrhold. Industrien bidrar med en god del arbeidsplasser, da særlig innenfor verkstedsindustri. Bygging av skip og oljeplattformer er viktig. Fiskeoppdrett er i sterk vekst. Næringsmiddelindustrien sørger også for en del arbeidsplasser. Omtrent 30% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor Halsa.

Halsa kommune har tre barnehager. Halsa barne- og ungdomsskole ligger på Liabø. Dette er kommunens eneste grunnskole. Nærmeste videregående skole blir nok Surnadal videregående skole. Ellers har kommunen et godt tilbud av fritidsaktivteter for barn og unge.

E39 går gjennom kommunen og forbinder Halsa med Orkdal og Trondheim i øst, og Kristiansund i vest. Det er fergeforbindelse til Tingvoll kommune og Aure kommune.

Om Halsa

Halsa kommune ligger på Nordmøre i Møre og Romsdal. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 1574 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Liabø. Halsa kommune har ingen tettsteder. Halsa, Hemne og Snillfjord er vedtatt sammenslått i Stortinget i 2017, i regjeringens kommunereform.

Kommunens høyeste topp er Hjelmen som ligger 977,8 moh. For de som husker spekkhoggeren Keiko, så holdt han til i fjordene utenfor Halsa. Keiko døde i 2003, og er gravlagt ved Taknesbukta. Her er det oppført en gravrøys til minne om spekkhoggeren. Denne begynte som et initiativ fra barn og unge i området, men har økt i omgang med turistrafikken. Man kan også besøke Geitbåtmuseumet eller Otnesbrygga hvis du er i kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Halsa

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg