Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gaular

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Gaular

Kjente og seriøse meglere i Gaular

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Gaular. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Gaular
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gaular så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gaular er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gaular?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gaular

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gaular

Det bor 2966 mennesker i Gaular, og selv om de er spredt utover store deler av kommunen bor de fleste rundt og i Sande, Vikja og Bygstad. Grunnen til at mange bor spredt fra hverandre er fordi Gaular er en landbrukskommune. Sande er eneste tettstedet og er også kommunesenteret i kommunen, og der man finner leger, skoler, idrettsbaner, kirke og sykehjem.

Selv om kommunen har relativt få innbyggere så sliter ikke Gaular med fraflytting slik som mange distriktskommuner gjør. Faktisk tvert om, for i Gaular er det noe folkevekst, mye på grunn av en del nybygg og kort avstand til Førde der mange arbeider. Særlig en del unge og nyetablerte velger å flytte til Gaular.

Når det gjelder boligomsetninger har ikke Statistisk sentralbyrå statistikk for kvadratmeterpris, men viser at omsetningen har vært på 2-9 eneboliger per år, noe småhus og rekkehus i perioden 2005 til 2015. I dag ligger nok omsetningen noe over dette ettersom det har blitt bygget en del boliger de siste årene.

Om Gaular

Gaular kommune befinner seg i fylket Sogn og Fjordane, og grenser til Askvoll, Førde, Balestrand, Høyanger og Fjaler. Et av kjennetegnene for kommunen er det varierte naturlandskaper, for her finner man både Gaularvassdraget med fosser og stryk, elveløp og innsjøer. Videre er det flere grender og gårder med beitemark og jorder, og kupert fjellandskap i kommunen. Det høyeste fjellet i Gaular er Geitebotsfjellet på 1 350 moh.

Innen næringslivet er det mye primærnæring innen landbruk med saue- og storfehold, men også noe industri og innen den offentlig sektor. I tillegg er det en betydelig lakseelv i kommunen, nemlig Gaula. Mange som bor i Gaular jobber også i nabokommunen Førde, faktisk så mye som 28% av de yrkesaktive ifølge Store norske leksikon.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gaular

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.