Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fusa

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Fusa

Kjente og seriøse meglere i Fusa

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Fusa. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Fusa
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fusa så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fusa er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fusa?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fusa

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Fusa

Befolkningen i Fusa bor stort sett langs strendene i midtre og nordre del av kommunen, der det er bebyggelse i Hålandsdal og dalfører inn til kommunesenteret og kommunens eneste tettsted Eikelandsosen.

Per 2018 bodde det 3 861 innbyggere i Fusa, men prognoser viser til først en oppgang for deretter en nedgang. Av boliger er det 1 706 eneboliger og 72 leiligheter, samt 757 fritidsboliger. Eierandel ligger på 86,8% og resterende er leietakere.

Ser man på antall boligomsetninger har dette vært varierende, men man ser en trend til økning, selv om det i 2014 var en betraktelig nedgang fra året før. I 2013 var det 19 boligomsetninger, mens i 2014 var tallet på 5. Ute på markedet ligger det nå (28.03.2019) 16 boliger til salgs, og her har man mange flotte boliger med fantastisk utsikt å velge mellom. Når det er sagt så er det ikke sikkert at disse boligene vil gå til prisantydning ettersom markedet viser tendenser til en prisnedgang.

Om Fusa

Fusa kommune ligger i Hordaland fylke sørøst for Bergen, og grenser til Samnanger, Kvam og Kvinnherad. I 2017 godkjente Stortinget sammenslåingen av Os og Fusa kommune, altså vil disse to bli til en kommune.

I næringslivet er det offentlig administrasjon, industri og primærnæringer som utgjør de viktigste arbeidsplassene. Blant annet bruk av havet er en viktig næringsvei der det er oppdrettsanlegg i fjorden og i ferskvann. Innen jordbruk er det husdyrhold med storfe og sau, og ellers er det industri innen verksted- og trevareindustri. Av de yrkesaktive i kommunen har rundt 31% arbeid i de andre nærliggende kommunene slik som Bergen og nabokommunene Os, Samnanger, Kvam og Kvinnherad.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fusa

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg