Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Flora

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Flora

Kjente og seriøse meglere i Flora

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Flora. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Flora
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Flora så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Flora er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Flora?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Flora

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Flora

Flora er rik på flott natur med fjorder, fjell og sjø, noe som gjør det til en svært idyllisk plass å bo. Flere har også hytter i denne idylliske kommunen, men dersom du ønsker å kjøpe en bolig for hyttebruk må det søkes om konsesjon, da det ofte er boplikt. Grunnen til boplikten er for å sikre at kommunen har et godt lokalsamfunn der de fleste bosetter seg og arbeider i kommunen. 

Et annet punkt som gjør Flora kommune til et godt sted å bo er deres gode etikk der de har en god helse- og omsorgssektor, og tilbyr gode ordninger deriblant Verdikafè. Dette gjorde at de i år (2018) fikk den nasjonale etikkprisen.

Boligprisen i Flora har økt jevnlig over flere år, der i 2017 var gjennomsnittlig pris per bolig på 3 713 000 kr. Fra 2015 til 2016 var det en økning i pris på 4,5 prosent, mens fra 2016 til 2017 økte prisene 8,3%. Ifølge Eiendom Norge ligger boliger på 35 016 kr per kvadratmeter i 2018. 

Om Flora 

Flora kommune er den nest største kommunen i Sogn og Fjordane basert på folketall, og har flere øyer, halvøyer og fjorder. Det bor rundt 12 000 mennesker i Flora, og kommunen ligger helt ved kysten av fylket og grenser mot Bremanger, Gloppen og Naustdal.

I 2020 vil Flora bli slått sammen med Vågsøy kommune, og navnet blir da endret til Kinn kommune. I Flora ligger det to åser, Store- og Lille-åsen, og to små innsjøer. Med både åsene og sjøene midt i byen gjør det Flora til et idyllisk sted.

Flora består av flere øysamfunn og bygdelag der det er delt opp i nordre-, midtre- og søndre-del i tillegg til øysamfunnene. Det er mange flotte fjorder og fjell. Videre er det også en idrettspark sentralt i byen.  
 

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Flora

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg