Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fjell

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Fjell

Kjente og seriøse meglere i Fjell

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Fjell. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Fjell
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fjell så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fjell er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fjell?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fjell

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Fjell

I dag bor det 26 166 innbyggere i Fjell kommune og prognoser viser til en økende befolkning. Bosetningen er stort sett på Sotra, Litlesotra og Bildøyna som ligger imellom de to førstnevnte.

Mange av de bosatte i Fjell kommune har arbeidsplass utenfor kommunen, særlig i Bergen og de andre nabokommunene. Grunnen til at flere er sysselsatt i Bergen er fordi det er flere arbeidsplasser der, samt at de tre større øyene har broforbindelse til Bergen. Dette gjør Fjell til en fin kommune å bo i, og man finner 7 110 eneboliger og 717 leiligheter, der det er 85,5% selveiere og 13,4% leietakere. Det er også 1705 hytter, så Fjell kommune er også et attraktivt fritidssted.

Antall boligomsetninger har gradvis gått oppover i takt med befolkningsøkningen og prisene har steget jevnt. En jevn prisstigning viser til et sunt boligmarked.

Eiendomsmegler Fjell

Med et så aktivt boligmarked som Fjell har, følger det selvfølgelig med flere meglere som konkurrer om de samme kundene. DNB eiendom, EiendomsMegler 1 og Syv Fjell Eiendomsmegling av få av mange som kan hjelpe deg med boligsalget her.

For å komme i komme i kontakt med meglerne, anbefaler vi at du bruker en sammenligningstjeneste. Du er velkommen til å bruke vår. Etter meglerne har kontaktet deg, kan det være lurt å invitere de på befaring. Da vil du enklere kunne sammenligne og finne den rette megleren for deg og din bolig.

Om Fjell

I Hordaland fylke ligger Fjell kommune. Som til tross for navnet, ikke består av fjell, men heller flere øyer. Største delen av Fjell ligger på Sotra, men også Litlesotra, Bildøyna og Bjorøyna er blant de større øyene.

På Litlestora ligger kommunens administrasjonssenter Straume. Kommunen grenser i dag til Sund, Bergen, Askøy, og Øygarden. I 2017 ble det godkjent av Stortinget at Fjell kommune skal bli slått samme med Sund og Øygard, og bli en kommune.

Av arbeidsplasser er de viktigste næringene offentlig administrasjon og tjenesteyting, industri og bergverk. Innen industrien er det verkstedindustrien som er den viktigste. Videre er det flere anlegg for oppdrettsfisk, samt at fiskefangst er viktig. I 2015 var det rundt 52% som hadde arbeid utenfor kommunen av de yrkesaktive bosatte.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fjell

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg