Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Finnøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Finnøy

Kjente og seriøse meglere i Finnøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Finnøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Finnøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Finnøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Finnøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Finnøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Finnøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Finnøy

Boligmarkedet i Finnøy kommune er i hovedsak preget av eneboliger, men det finnes også noen leiligheter. De fleste eier bolig, med det finnes et leiemarked for de som trenger og ønsker dette. Det er bygget i underkant av 1000 hytter i Finnøy kommune, så det er gode muligheter for et feriested her.

Kommunens innbyggere jobber i hovedsak innen varehandel/hotell/restaurant og jordbruk. Dyrking av tomater og frukt er viktig for kommunen, samt noe husdyrhold. Om lag 30% av innbyggerne i Finnøy jobber utenfor kommunen.

Finnøy kommune har fire skoler som ligger på fire forskjellige øyer. Tre av disse skolene er samlokaliserte med barnehage, og bli derfor kalt oppvekstsenter. I tillegg finnes det to barnehager til i kommunen. Finnøy sentralskole har også en ungdomsskole. Det finnes flere idrettslag på de forskjellige øyene, da særlig med vekt på fotball. Tomatfestivalen blir arrangert i kommunen hvert år.

Finnfast er en fergefri forbindelse med fastlandet, denne ble åpnet i 2009. Ellers går det flere fergeforbindelser og det går hurtigbåter til blant annet Sauda og Stavanger.

Eiendomsmegler Finnøy

Selv med flere skoler og gode tilbud fra kommunen ser man at markedet er lite aktivt. Det er ikke så mange boliger i omløp. På den positive siden er det billig å investere i bolig her, enn andre kommuner som ligger nærme større byer.

Selv om det ikke er like mange boliger som blir solgt i året er det fortsatt meglere som kan hjelpe deg med å selge boligen din i Finnøy. Før du tar et valg er det viktig at du setter opp en liste over hva du ser etter hos en megler. Lokalkunnskap og erfaring er to viktige ting som du bør passe på.

Ønsker du ikke å bruke så mye tid på å kontakte flere meglere er du velkommen til å benytte deg av vår tjeneste. Da trenger du kun å fylle ut ett skjema, deretter vil meglerne kontakte deg med ulike tilbud. Inviter de på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en. Deretter kan du sammenligne tilbud og meglerne, slik at du tar det beste valget.

Om Finnøy

Finnøy kommune ligger i Boknafjorden i Rogaland fylke. Kommunen er en øykommune som består av en rekke øyer. Kommunens administrative senter heter Judaberg. Finnøy kommune består av 16 bebodde øyer, hvorav over halvparten av innbyggerne bor på Finnøy. Det ble målt i 2018 at kommunen hadde 3.171 innbyggere.

Finnøy kommune er kjent for dyrking av grønnsaker i drivhus. Særlig dyrking av tomater er viktig, og Finnøy står for om lag 37% av Norges tomatproduksjon. Ellers er dyrking av epler, pærer og solbær viktig for kommunen.

Kommunen er et populært turistmål og det finnes mange hytter her. Finnøy har vært sterkt influert av bedehuskulturen, og om noe svekket står denne nokså sterk enda i dag.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Finnøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg