Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Finnmark

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Finnmark

Kjente og seriøse meglere i Finnmark

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Finnmark. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Finnmark
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Finnmark så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Finnmark er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Finnmark?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Finnmark

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Finnmark

Boligmarkedet i Finnmark har utviklet seg veldig positivt den siste tiden. Særlig i de større byene som Alta, Hammerfest og Vadsø. Her er faktisk boligprisene høyere enn i Oslo. 

Selv om det er en del av de større byene som har høye priser, er det fremdeles mange steder man kan få en bolig til langt rimeligere pris. 

Med vakker natur og større byer er det flere som ønsker å flytte til Finnmark. Her kan man finne alt fra hus til leiligheter, rekkehus og fritidsboliger. Med andre ord kan du finne akkurat det som passer din livssituasjon. 

Her gjelder det å finne ut hva som er viktig for deg når du skal bosette deg. Er det nærheten til en flyplass, eller kanskje fjell og skog. Uansett så kan det være lurt å finne ut hvilken del av Finnmark man ønsker å bosette seg, deretter kan man se på finansiering. 

Eiendomsmegler Finnmark

Har du en bolig på Finnmark og har planer om å refinansiere eller selge? Da er det viktig at du finner den riktige megleren. Å finne rett megler er en stor prosess, da du bør finne en som du har god kjemi med og en som kjenner nabolaget ditt godt. 

Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere meglere. Slik at du lett kan sammenligne og finne den rette. En megler har mange ulike oppgaver, men det viktigste for deg er at du får ett bra salgsresultat og at prosessen går så enkelt som mulig. 

Om Finnmark

Finnmark fylke er det nordligste og østligste fylke i Norge. Målt i areal er det også det største, mens målt i folketall er det det minste. I dag har fylket 76.167 innbyggere, fordelt på 48.631 kvadratkilometer. 

I sørvest grenser Finnmark til Troms, i sør mot Finland og i øst mot Russland. Alta er Finnmark sin største by, mens administrasjonssenteret finner man i Vadsø.

Siden 1200-tallet har Nordmenn bodd fast i Finnmark, og i dag utgjør de en majoritet av befolkningen.  

Det er vedtatt av stortinget at Troms og Finnmark skal slås sammen, og bli ett fylke 1 januar 2020. Da skal det nye navnet være Troms og Finnmark. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Finnmark

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg