Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fet

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Fet

Kjente og seriøse meglere i Fet

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Fet. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Fet
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fet så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fet er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fet?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fet

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Fet

Kort vei og gode buss-, tog- og veiforbindelser til både Gardermoen, Lillestrøm og Oslo, gjør Fet til en sentral Akershus-kommune. En stor andel av Fets arbeidsaktive innbyggere jobber derfor utenfor kommunen. Når man den siste tiden har sett en økning i utflyttingen fra Oslo, vil Fet være et naturlig valg for mange av dem som er ute etter å kombinere lavere kvadratmeterpriser og bedre natur- og friluftstilbud med en jobb i hovedstaden.

Som i store deler av Romerike ellers er boligmarkedet også i Fet preget at stabile priser og høy omsetning av boliger. Og med stor gjennomgangstrafikk, befolkningsvekst, gode samferdselstilbud og mange pendlere, stiller Fet som en typisk presskommune.

Eiendomsmegler Fet

Et boligmarked preget av høy omsetning, betyr mange aktive eiendomsmeglere og i sin tur kappestrid om kundene. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste, slik at du lettere kan få oversikt over de beste tilbudene fra ulike meglerfirmaer. Fyll ut skjemaet for å komme i gang.

Om Fet

Der hvor Glomma blir til Øyeren, begynner Fet kommune. Overgangen fra elv til innsjø utgjør også Nordens største innlandsdelta. Øyerendeltaet er fredet og har fått status som naturreservat på grunn av sitt mangfoldige plante- og dyreliv. Like ved finner vi også handels- og administrasjonssenteret Fetsund. Herfra er det kun en 21-minutters togreise mellom deg og Oslo.

Med en slik nærhet til vassdrag som Glomma og Øyeren, er det selvsagt at Fet kan by på rike natur- og friluftsopplevelser. Men vi må ikke glemme at kommunen også består av betydelige skogsområder, hvor det både jaktes og gås på ski. Områdene rundt Halvstjern er et yndet utgangspunkt for den slags. Bortsett fra det offentlige er industrinæringen den viktigste sysselsetteren i Fet, og det drives i tillegg betydelig land- og skogbruksvirksomhet i kommunen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fet

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg