Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eide

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Eide

Kjente og seriøse meglere i Eide

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Eide. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Eide
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Eide så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Eide er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Eide?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Eide

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Eide

I all hovedsak består #Boligmarkedet i Eide kommune av eneboliger, det er kun 14 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men har du behov for å leie så er dette også mulig. 21,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes et lite hyttemarked i kommunen, 146 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer. Husdyrhold dominerer jordbruket, fisket er beskjedent. Bergverk er den viktigste industrien, dette pga store forekomster av kalkstein og marmor. Kommunen har halvparten av all steinproduksjon i Norge. Tekstil- og trevareindustrien gir også flere arbeidsplasser. I underkant av 50% av de yrkesaktive innbyggerne i Eide kommune jobber utenfor kommunen.

Eide kommune har tre kommunale barnehager. Disse er plassert på fire forskjellige steder i kommunen. Eide har en ungdomsskole og to barneskoler. Nærmeste videregående skole blir nok på TIngvoll. Kommunen har et godt utvalg av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fv. 64 går gjennom kommunen, og er korteste veil fra Eide til både Molde og Kristiansund. Det går gode bussforbindelser til både Molde og Kristiansund.

Om Eide

Eide kommune ligger på Nordmøre, i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 3433 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Eide, og er kommunens eneste tettsted. Kommunen har bokmål som målform. Kommunens høyeste topp er Snøtinden som ligger 1026,5 moh. Det er omtrent 40% av kommunens innbyggere som bor i tettstedet Eide.

Populære turistattraksjoner i kommunen er blant annet Altlanterhavsveien, som går gjennom kommunen. Eide kommune har to naturreservat; et våtmarksområde ved Hustadvika og to fuglefredingsområder.

Eide og Fræna slår seg sammen til Hustadvika kommunen i 2020.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eide

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg