Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eid

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Eid

Kjente og seriøse meglere i Eid

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Eid. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Eid
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Eid så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Eid er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Eid?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Eid

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Eid

Folketallet fra 2018 viser at 6 158 personer bor i kommunen Eid, med prognoser om økning i innbyggertall. Bosetningen er stort sett konsentrert til Eidsdalen, noe som ikke er så rart ettersom kommunesenteret Nordfjordeid ligger i bunn av Eidsfjorden. I tillegg bor det en del i tettstedet Mogrenda.

Totalt er det 2 104 eneboliger i Eid og 248 leiligheter, der 80% er selveiere, 17,5 % leier og resterende er andels- og aksjeeier av bolig. I kommunen er det også 517 hytter, altså er det et godt marked for fritidsboliger. De siste årene har man sett en jevn økning i både priser og antall boliger som har blitt solgt.

Om Eid

Eid kommune ligger i Nordfjord og i Sogn og Fjordane fylke, med grense mot Møre og Romsdal fylke. Av kommuner grenser Eide mot Hornindal, Gloppen, Selje, Vågsøy, Volda og Vanylven. I kommunen finner man fjell opp til 1297 moh. og en berglendt natur med fjorder og daler. Jordbruk og husdyrhold er viktige næringer for kommunen, samt bær- og fruktdyrking. Av industri er det meieri, slakteri, konservesfabrikk, trevare- og møbelindustri, skipsbygging og konfeksjonsindustri.

I 2020 kommer Eid kommune til å slå seg sammen med Selje kommune, og vil da hete Stad kommune.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eid

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg