Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Buskerud

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Buskerud

Kjente og seriøse meglere i Buskerud

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Buskerud. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Buskerud
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Buskerud så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Buskerud er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Buskerud?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Buskerud

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Buskerud

Boligmarkedet i Buskerud har hatt en stabil vekst de siste årene. Og det er forventet at veksten skal øke de neste årene. I takt med boligmarkedet, ser man også at boligprisene øker jevnt. 

Drammen er den største byen i fylke, og et populært sted å bosette seg. Her har man gode kommunikasjoner til resten av landet med tog. Samtidig som det er lett for de som jobber i andre byer i nærhet å pendle frem og tilbake. 

Geilo, Gol og Dagali er områder som er veldig populære blant hyttefolk. Noe man har merket på hytteprisene. Her er det ganske høye priser, sammenlignet med andre steder. 

Med en god variasjon av storbyer, natur og fjell er det flere som trekker til Buskerud. Her er det gode jobbmuligheter og mange muligheter for de som ønsker å investere i bolig. 

Eiendomsmegler Buskerud

Skal du selge boligen din? Da er det viktig at du finner den beste megleren for å få mest mulig ut av salget. 

Har du en bolig som ligger i Kongsberg er det viktig at du får en megler som er lokalkjent her og ikke i Drammen. Dette vil ha en stor betydning for salget. 

Vi hjelper deg med å komme i kontakt med flere lokale meglere og innhente tilbud. På denne måten kan du invitere de på befaring, slik at du finner den megleren du har best kjemi med. Deretter er det bare å sammenligne de ulike tilbudene og velge den beste ut fra alle de ulike faktorene. 

Om Buskerud

Buskerud fylke strekker seg fra Hurumlandet i Oslofjorden i sørøst og Drammensfjorden til Hemsedalsfjella og Hardangervidda i nordvest. 

Administrasjonssenteret finner man i Drammen. Fylke grenser mot Vestfold, Telemark, Hordaland, Sogn og Fjordane, Oppland, Oslo og Akershus. 

60% av innbyggerne i Buskerud har bosatt seg i de sørøstre delene av fylket. I sørenden ligge Hokksund, Hønefoss, Kongsberg og Drammen. Fylke består av 21 kommuner og har omtrent 281,769 innbyggere. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Buskerud

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.