Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Berg

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Berg

Kjente og seriøse meglere i Berg

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Berg. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Berg
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Berg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Berg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Berg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Berg

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Berg

Man kan trygt si at boligmarkedet i Berg kommune i all hovedsak dreier seg om eneboliger, det er kun oppført 15 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et beskjedent leiemarked. Kun 2,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er oppført 248 hytter i Berg.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Fiske er viktig for kommunen, da særlig fiske av torsk. Fiskeflåten består for de meste av mindre båter. Industrien dreier seg i all hovedsak om næringsmiddelindustri knyttet til fisket. Skaland Graphite AS er en sentral bedrift som eksporterer grafitt. Dette gjør at også bergverk er viktig for kommunen. Reiseliv og turisme i kommunen er i vekst. I underkant av 20% av de yrkesaktive innbyggerne i Berg jobber utenfor kommunen.

Berg kommune har to barnehager. Berg skole er en fådelt 1-10 skole og ligger i Senjahopen. Kommunen har et variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Senja har fastlandsforbindelse gjennom fv. 86. Fv. 864 og 251 er også viktige for samferdsel i kommunen.

Om Berg

Nordvest på øya Senja, i Troms fylke, ligger Berg kommune. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 888 innbyggere. Naturen i kommunen er preget av flere fjorder og fjell på over 800 meter. Kommunens administrative senter heter for Skaland. Kommunen har ikke mer enn 294 kvadratkilometer landareal. Breidtinden er kommunens høyeste topp og ligger 1001 moh. Senjahopen er kommunens eneste tettsted og om lag 30% av kommunens innbyggere bor her.

Naturen er nok den største severdigheten i Berg kommune, her kan du oppleve både hav og fjell. Naturreservatet Svandalen har et rikt fugleliv. Bergsøyan er også vernet. Tidevannsstrømmen i Trongstraumen er et skue, da den kan nå en fart på sju knop. Som i de andre kommunene i Troms kan man også i Berg oppleve både midnattssol og nordlyset.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Berg

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg