Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Balestrand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Balestrand

Kjente og seriøse meglere i Balestrand

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Balestrand. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Balestrand
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Balestrand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Balestrand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Balestrand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Balestrand

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Balestrand

Befolkningen bor langs fjordsidene og i bunn av Vetlefjorden. Ettersom Balestrand er påvirket av nedgang i befolkningen har de gjort tiltak slik som satsning på «Boligbygging i distriktene». Kommunen tilbyr også tidvis å gi bort gratis tomt til innflytelse, men har foreløpig ikke hatt stor suksess. Bakgrunnen for dette er blant annet at flere familier ser etter hus, men synes at investeringen blir for stor.

Ifølge næringssjefen er utleiemarkedet i Balestrand ganske fylkt opp, og prosjektene kommunen har satt i gang er derfor å bygge flere hus som også er utleieenheter. Videre kan Balestrand lokke med at de ikke har innført eiendomsskatt på bolig

Om Balestrand

Balestrand er en kommune lokalisert i fylket Sogn og Fjordane. Her grenser kommunen til kommunene Førde, Leikanger, Vik Høyanger og Gaular. Befolkningstallet ligger på 1288, og de fleste befinner seg i tettstedet Balestrand som er kommunens administrasjonssenter. I 2020 vil Balestrand bli slått sammen med kommunen Sogndal og Leikanger.

I Balestrand finner man vilt og vakker natur med daler, fjorder og fjell. Du vil også finne kommunens største isbre og fjell på 1615 m.o.h. nord for Jostefonn. Den flotte naturen har gjort at Balestrand har turisttrafikk som en av sine viktige næringer. Man finner derfor flere hoteller og pensjonater lokalisert i kommunesenteret Balestrand. Av andre næringsvirksomheter er det kraft og noe jordbruk og fruktdyrking blant beboerne som er de store.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Balestrand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg