Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Akershus

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Akershus

Kjente og seriøse meglere i Akershus

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Akershus. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Akershus
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Akershus så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Akershus er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Akershus?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Akershus

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Akershus

Akershus fylke har opplevd et økende og aktivt boligmarked den siste tiden. Det er faktisk det fylke i Norge som har opplevd den største veksten. 

Med kommuner som ligger sentralt og rett utenfor Oslo, er det flere boligkjøpere som kjemper om de samme eiendommene. 

Asker og Bærum som ligger sentralt til og rett utenfor storbyen har opplevd en enorm prisvekst de siste årene. Og her er boligprisene veldig høye, målt opp mot andre steder i landet. 

Fylke ligger rett ved Oslofjorden, og med kort vei til Oslo for de som jobber der. Dette er nok noe som tiltrekker seg flere boligkjøpere. Og derfor flere som velger å bosette seg i fylke.

Eiendomsmegler Akershus

Har du kommet frem til at du skal selge boligen din og trenger en megler. Da kan det være lurt å bruke litt tid, for å finne den beste megleren til jobben. 

Når man bor i et stort fylke, med et aktiv boligmarked er det naturligvis flere meglere å velge mellom. Det kan derfor være lurt å finne en megler som kjenner godt til ditt nabolag. 

Ikke en som kun kjenner kommunen din godt, med også område du bor i. Dette kan være helt avgjørende for at du får den beste prisen for din bolig. 

Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere meglere lokale meglere. Slik at du kan sammenligne tilbudene og velge den beste for salget av boligen din. 

Om Akershus

Akershus finner man rundt indre Oslofjord og rundt Oslo, da med unntak av skogstrekningene i Nordmarka. 

Det vil si at fylket deles opp i to deler. Hvor det strekker seg fra Mossesundet i sør til Skreikampen ved Mjøsa i nord. Og fra Åsene øst for Lierdalen i vest til Svenskegrensen i øst. 

Akershus består av tre regioner som er vestregion: Bærum og Akser som ligger vest for Oslo, og er avskilt fra resten av fylket. Follo ligger på sørsiden av Oslofjorden og Romerike som ligger i øst og nordøst. 

Akershus består i dag av 614.026 innbyggere. Regjeringen besluttet i 2017 at Østfold, Buskerud og Akershus skal slås sammen i 2020 og bli et fylke som heter Viken. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Akershus

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.