Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Agdenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Agdenes

Kjente og seriøse meglere i Agdenes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Agdenes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Agdenes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Agdenes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Agdenes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Agdenes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Agdenes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Agdenes

Boligmarkedet i Agdenes kommune består i all hovedsak av eneboliger og noen få leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. Hele 35,2 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er relativt godt med 1047 oppførte hytter.

Omløpet av boliger for salg er ikke like stort målt på landsbasis. Det er få boliger som selges. I følge SSB er det også målt en negativ utvikling i befolkningen de neste årene. Noe som kan bidra negativt for boligmarkedet i kommunen.

Hvorfor det er et dårlig boligmarked i kommunen er vanskelig å svare på. Men en av grunnene kan være at det er usentralt og dårlig med arbeidsplasser.

Eiendomsmegler Agdenes

Med et lite aktivt boligmarked er det naturligvis færre meglere som holder til i kommunen. Skal du selge boligen din trenger du ikke bekymre deg, det er nemlig meglere som hjelper deg med boligsalg her også. EiendomsMegler 1 Fosen og Aktiv Eiendomsmegling Fosen er to du mest sannsynlig kommer til å møte på.

Før du tar en beslutning for hvilken megler bør du invitere de på befaring. Da får du et bedre inntrykk av hver og en. Da kan du med trygghet vite at du får den beste meglere for salg av din bolig.

Om Agdenes

Agdenes er en kystkommune i Trøndelag og hørte tidligere til Sør-Trøndelag fylke. Per 1. kvartal 2019 hadde kommunen 1680 innbyggere. Selbekken er kommunens administrative senter, og kommunens eneste tettsted. Øysamfunnet Leksa hører også til Agdenes kommune, med fergeforbindelse inn til fastlandet. Kommunen slås i 2020 sammen med Orkdal, Meldal og deler av Snillfjord til Orkland kommune.

Severdigheter i kommunen er blant annet Agdenes fyr, Harald Grønningens premiesamling og Ligård ski og veteranmaskiner. Arkeologiske funn viser at det har bodd mennesker i området rundt kommunen siden steinalderen.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer, helse- og sosialtjenester og primærnæringer. Av den dyrkede jorden brukes 30 prosent til åker, særlig bygg og poteter. Det drives også en del pelsdyroppdrett i kommunen. Fiske har en mindre betydning. Kommunen har lite industri, da i form av et båtbyggeri. Jordbærproduksjon er også en viktig næring for kommunen.

Agdenes kommune har to barnehager og to grunnskoler. Det ligger ikke noen videregående skole i kommunen. Kommunen har et godt tilbud til barn og unge i form av ulike fritidsaktiviteter og friluftsliv. Mange ulike lag og foreninger er representert i kommunen.

Rv. 710 er viktig for samferdsel i kommunen, og gir veiforbindelse til blant annet Trondheim. Det går hurtigbåt til Trondheim, og det finnes fergeforbindelse til Brekstad på Fosenhalvøya.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Agdenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg