Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9

Hva ønsker du hjelp til?

Eiendomsmeglere kan hjelpe deg med både salg og verdivurdering av ditt objekt. Husk at du automatisk vil få en verdivurdering av objektet dersom det skal selges, så det er ikke nødvendig å gjøre dette separat.

Kort om hva du ønsker å få en verdivurdering av

Litt grunnleggende informasjon om ditt behov hjelper eiendomsmeglerne på vei i vurderingen av hvordan de best kan hjelpe deg.

Kort om hva du ønsker å selge

Litt grunnleggende informasjon om ditt behov hjelper eiendomsmeglerne på vei i vurderingen av hvordan de best kan hjelpe deg.

  • Herunder gjelder også enebolig, tomannsbolig (hel eller deler av), flermannsbolig samt rekkehus.

Har egen tomt

Har utleiedel(er)

Har heis

Har balkong

Har peis

Har egen parkering

Selveierleilighet

La denne stå av dersom leiligheten din tilhører et borettslag, er en andelsleilighet eller lignende.

Har byggetillatelse

Innlagt strøm

Innlagt vann

Dersom objektet ditt ikke har noen adresse, for eksempel dersom det er en fritidsbolig i utmark, kan du skrive inn stedsnavn eller lignende.

Postnummeret hjelper meglerne til å raskt komme i gang med din rådgivning, og brukes også av Tjenestetorget for å finne leverandører i riktig område. Fyll inn nærmeste kjente postnummer dersom du er usikker på hva som er riktig for ditt objekt.

Får du ikke fullført skjemaet nå? Fyll inn epost-adressen din, så vil du motta en link som kan brukes for å fortsette utfyllingen på et senere tidspunkt.