Hva er boligen verdt?

Flere eiendomsmeglere tilbyr gratis verdivurdering ved salg av bolig. Hvis du trenger en verdivurdering i forbindelse med refinansiering av boliglån ol. er det vanlig å tilby en fastpris.

Finn ut hva boligen din er verdt: Fyll ut skjemaet under og velg hvilke eiendomsmeglere du ønsker kontakt med. Sammenlign og velg den megleren som passer deg best.

Tjenesten er gratis og uforpliktende, lykke til!

Råd om
salg av bolig
Av Hallgeir Kvadsheim, Økonomisk rådgiver.

Priser og betingelser fra eiendomsmeglere varierer mye. Derfor bør du undersøke priser og betingelser fra flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg.

Les alle tips

En dyktig eiendomsmegler kan gi store utslag i salgsprisen du oppnår

En god megler kan utgjøre store forskjeller i salgspris. Undersøk hvilke meglere som har gjort en god jobb i nabolaget. Sjekk gjerne direkte med selgerne og finn ut om de ble fornøyde med jobben.

Eiendomsmegleren må kjenne til nærmiljøet

Selger du en familiebolig, er det viktig at megler er godt kjent med hvilken skolekrets barna tilhører, muligheter for barnehageplass i nærmiljøet og nærhet til lekeplasser og rekreasjonsmuligheter. Om ønskelig kan du selv også delta på visningen sammen med megler for å besvare spørsmål om nærmiljøet.

Høyest pris-/verdivurdering?

Det er ikke nødvendigvis så lurt å velge megleren som gir den høyeste prisvurderingen på din bolig. En del potensielle kjøpere kan bli skremt av en høy prisvurdering. Det er viktig å få med så mange som mulig på visning.

Gå nøye igjennom tilbudene fra de ulike eiendomsmeglerne

Gå nøye igjennom tilbudene du mottar og sjekk hva som er inkludert i totalprisen. Vil megleren selv være tilstede på visning eller sendes visningsassistent? Hvor mange visninger er inkludert? Hva med styling og foto? Hvilke annonseringspakker er inkludert? Etc.

Eierskifteforsikring kan være en god investering

De fleste som selger bolig bør vurdere å skaffe seg en eierskifteforsikring, særlig ved eldre boliger/leiligheter. Da vil forsikringsselskapet håndtere eventuelle senere klager fra kjøper.

Stol på magefølelsen din!

Hvis du ikke finner riktig tone og har en dårlig kjemi med eiendomsmegleren, er det ikke usannsynlig at det samme vil skje når megleren møter potensielle kjøpere på visning.

Start utfylling her:

Jeg vurderer/skal selge min bolig
Jeg skal refinansiere mitt lån og trenger verdivurdering

Om boligen

Boligtype

Standard

Mitt verdianslag

Gateadresse

Postnummer

Ca. kvadratmeter

m2
Poststed

Velg fylke

Velg kommune

Boligen planlegges lagt ut for salg

Annen relevant informasjon (valgfritt)

Kjempefornøyd med lett tilgjengelighet på tjenesten og rask respons fra eiendomsmeglere. Fikk gjort verdivurdering av leiligheten på rekortid. Anbefaler Tjenestetorget.no på det sterkeste.
Tommy F. Jenssen, Trondheim
Dette er en enkel og grei måte å få kontakt med flere eiendomsmeglere!
Hallvard Hagtvet, Kurland