Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på bredbånd fra flere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bredbånd

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Viken Fiber

De fleste av oss bruker bredbånd hver dag, enten det er på jobb eller hjemme. Viken Fiber vet hvor viktig det er med et raskt bredbånd som skal passe ulike behov uten at du må betale en formue. Så her kan du velge en pakke som passer deg og ditt behov, uansett om det er for en person, et par eller en familie. 

Få tilbud på bredbånd fra Viken Fiber og andre selskaper

Om Viken fiber

Viben Fiber AS er eid og en del av Lyse Konsernet. Selskapet leverer bredbåndstjenester til private og bedrifter i Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Grenland. Viken Fiber er Norges største Altibox – partner, noe som gjør at du enkelt kan få TV i kombinasjon med fiberbredbånd.

Bredbånd og tjenester

Viken Fiber tilbyr flere bredbåndshastigheter og pakkeløsninger for at ditt behov skal bli dekket. De anbefaler standardpakken som gir deg fiberbredbånd 500/500, TV-pakke med 50 poeng til valgfrie kanaler, HD dekoder inkludert og mer. Det er helt klart denne pakken som vil gi deg mest for pengene, samt at du får et komplett underholdningstilbud. Standardpakken har en pris på 1059,- i måneden.

Fiberbredbånd

Som nevnt kan du velge mellom flere hastigheter. Samt at de tilbyr flere tilleggstjenester.

Opplevd hastighet vil variere ut ifra utstyr. Derfor er det viktig at du passer på at du har gode rutere og godt, oppdatert utstyr ellers. Særlig gjelder dette dersom du velger de raskeste bredbåndsløsningene. For å sikre raskt internett i alle rom er Altibox WiFi Pluss anbefalt.

Blant tilleggstjenester tilbys fast IP-adresse til 200kr i etablering og 10,- per måned. Selvbetjening bridgemode er med i abonnementsprisen.

TV pakker

Altibox TV har ulike priser ut ifra hvilken pakke du velger. Grunnpakken koster 449,- per måned, med etableringskostnad på 879,- i tillegg. Velger du øvrige kanaler vil disse koste noe ekstra, men her kan du velge blant mange for å få en komplett underholdningsboks. Det finnes mange kanaler blant de populære kategoriene film, sport og nyheter. Altibox har også en ekstra tjeneste, nemlig filmleie.

Fasttelefon

Fasttelefon begynner å bli mindre vanlig, men lever fremdeles. Altibox Telefon Basis koster 149,- i måneden og har ingen etableringskostnad. Er du allerede TV-kunde vil prisen reduseres med en rabatt på 49 kr. måneden. Fasttelefon gir deg kostnadsfri telleskritt og startavgift til alle fasttelefoner i hele Norden hele døgnet. Dersom samtalen overstiger en time, er til spesialnummer eller mobiltelefoner faktureres med en samtaleavgift per sekund.

Storkunder

Er du en storkunde kan du få skreddersydde pakkeløsninger der digital-TV, internett og telefoni inngår. Dette gjelder boligutbyggere, boligsamarbeid og borettslag. For et pristilbud er det bare å ta direkte kontakt med Viken Fiber kundesenter.

Bedrift

Viken Fiber tilbyr også bredbånd til bedrifter gjennom Altibox. Altibox ble i 2018 tildelt EPSI prisen for de mest tilfredse bedriftskundene av bredbånd. Som bedrift er du derfor godt sikret til å få god hjelp og veiledning, samt en rekke tjenester. For bedrifter har de optisk kapasitet, IP VPN, ethernet, DDoS beskyttelse, mobil backup, telefoni og TV. For full oversikt over de ulike tjenestene kan du gå  inn på Viken Fiber og Altibox sine nettsider.

Kundeservice og kontakt

Viken Fiber har et fantastisk kundesenter der de hjelper deg døgnet rundt, alle dager. Du når de når som helst på 21 45 45 00 uansett hva du skulle lure på. For å sende mail kan du bruke kontaktskjema på vikenfiber.no. Ellers har de flere sider med god veiledning på deres nettside. Er du typen til å fikse ting raskt selv, lærer du hvordan på hjemmesiden.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer