cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Falck Alarm

Verisure har nå kjøpt opp hele Falck Alarm, men foreløpig vil Falck fortsette som eget merkevare til tross for at de nå er helt eid av Verisure. Det vil si at produktene vil foreløpig være det samme. Det som er nytt er degsinet på alarmklistermerket, som vil både ha Falck og Verisure representert på seg.

Boligalarm fra Falck

Falck Redning AS  har org.nr. 886 768 052, og er et sikkerhetsselskap som leverer flere ulike tjenester, deriblant sin kjente redningstjeneste. Selskapet er også den tredje største på markedet innen boligalarmer i Norge, der produktet deres går under Falck Alarm. I dag inngår Falck i Verisure som en av de største selskapene innen boligalarmer i Norge.

Alarmselskapet Falck

Historien bak Falck Alarm er både lang og kompleks. Selskapet startet opp med alarmprodukter i 1982. Likevel har ikke Falck Redning AS mye å gjøre med de gamle Falken-alarmene å gjøre – med unntak av at begge kommer fra samme opprinnelse. Dette er fordi alarm- og vektertjenesten ble slukt opp i G4S da selskapet ble splittet i to ulike AS i 2003. Alarm- og vektertjenesten går derfor under Falck Norge AS. Fra 2003 ble boligalarmkundene til G4S tatt over av Sector Alarm. Videre ble Falck Redning AS, med sine redning- og helsetjenester, en del av Falck selskapet som er danskeid.

Nå en del av Verisure

Etter at det ble en navneendring av G4S tok over og det senere oppkjøpet fra Sector Alarm, trodde mange at Falck som merke nærmet seg slutten. Men da Falck Redning AS relanserte alarmprodukter under navnet Falck Alarm i 2012, tok de opp kampen mot de to store aktørene Securitas Direct eller Verisure og Sector Alarm. Falck Alarm kjørte en direkte markedsføring gjennom postutsendelse for å igjen komme inn på boligalarm-markedet.

Navnet Falck var allerede sterkt etablert og dette gjorde at de fikk en fantastisk kickstart. Noe som igjen førte til at de kom tilbake på tredjeplass over norske boligalarmselskaper – selv om de var et godt stykke bak de to største aktørene (Verisure og Sector Alarm). Det viste seg likevel å være en for tøff konkurranse i bransjen, og i 2017 ble Falck Alarm oppkjøpt av Verisure selskapet. I dag er Falck et heleid datterselskap av Verisure.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer