Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny boligalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende

Alarmkalkulator: Finn riktig boligalarm

Alarm kalkulator

Mange bruker søkefeltet for å finne en beregningsmetode. Da faller søket ofte på «alarm kalkulator». Vi vet at det finnes en bedre metode dersom du vurderer å skaffe deg husalarm, og vi forteller deg gjerne hvordan du gjør det.

Det viktigste er å tilegne seg nødvendig kunnskap om alarmer. Det finnes mange boligalarmer på markedet og mange ulike leverandører. Derfor kan det være lurt å vite en god del om emnet, før man kjøper en alarm.

Alarmer

En hus-alarm er til for at du skal kunne føle deg trygg. Du skal kunne føle deg trygg på at en eventuell brann eller røykutvikling blir oppdaget og varslet raskt. Du skal også kunne føle deg trygg på at du har et tiltak i hus, når det kommer til innbrudd. Utover dette har boligalarmen også en god del andre funksjoner og fordeler. Alle disse er til for at du skal få en trygg og enkel hverdag.

Beste alarmselskap

Det finnes mange alarmselskaper der ute. Alle vil gjerne ha deg som kunde og forteller deg derfor gjerne om sine fordeler. I jakten på å finne markedets beste alarm og alarmselskap, handler det først og fremst om å finne ut av hva du ønsker deg. Du kan selvfølgelig ta en titt på ulike tester som finnes på nettet, for å få en viss følelse av hva som kan være et godt valg. Per nå er det stort sett Verisure eller Sector Alarm som havner øverst på lista i slike tester. Det varierer hvilke av disse to som vinner, derfor kan du være trygg på at begge selskapene er gode valg. Husk også på at hvem som «leder» i markedet, fort kan forandre seg. Det skjer stadig utviklinger og det kommer stadig nye alarmer.

Erfaringer med Verisure

Du trenger ikke søke lenge på nettet for å finne uttalelser fra mennesker som har boligalarm fra Verisure. De fleste kan fortelle om svært gode erfaringer med Verisure. Dette gir en pekepinn om at dette kan være et lurt valg. Verisure vinner også stadig tester som tar for seg boligalarmer på det norske markedet.

Erfaringer med Sector Alarm

Sector Alarm er også helt klart et godt valg – de kommer ofte høyt opp på ulike tester. Det må man ta som et kvalitetsstempel. Det finnes også mange erfaringer og uttalelser fra fornøyde kunder som har Sector Alarm – altså helt klart et godt valg av leverandør.

Andre leverandører

Det finnes mange andre selskaper som tilbyr alarm til hus. Falck, Numa Security System, Securitas Direct og Nokas for å nevne noen. Det er du som bestemmer hvilket firma du skal gå for, men det kan være lurt å ta en titt på ulike erfaringer. Pass på at du velger en leverandør som tilbyr alt det du trenger for å bli fornøyd.

FG-godkjenning

Det viktigste når du skal velge boligalarm, er at du passer på at den er FG-godkjent. Det må den være for at du skal kunne få billigere forsikring – forsikringsselskapene krever dette. FG-godkjenning er et viktig kvalitetsstempel som viser at alarmen er optimal.

Alarm-kalkulator

Grunnen til at veldig mange leter etter en alarm-kalkulator er fordi pris selvfølgelig spiller en stor rolle. Mange lurer på hvor mye de må regne med å betale for å få seg en god alarm. Prisen kommer an på hva slags alarm man skal ha og hvilken pakke man velger. Det finnes mange tilleggstjenester. Istedenfor å søke etter «alarm kalkulator» kan det være lurt å få uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskap. Da får du konkrete priser foran deg og du kan enkelt sammenligne før du velger det beste tilbudet.

Ekstrautstyr

Det finnes mye bra ekstrautstyr og tilleggstjenester til boligalarmer. Vi forteller deg om noen av disse. Det kan være lurt å finne ut av hva du ønsker før du velger selskap og alarm. Dette er en god start på veien til å velge husalarm.

Tilpasning for husdyr

Hvis du har en hund eller en katt, kan det hende du trenger en form for tilpasning til din alarm. Dette kommer som en tilleggstjeneste. Selv om du har husdyr er det enkelt å få installert en alarm som funker bra – du må bare huske på å opplyse om dette i forkant, slik at alarmen blir tilpasset. Hva slags ekstrautstyr eller tilpasning du trenger kommer an på husdyrets størrelse. Alarmselskapet hjelper deg selvfølgelig med dette og passer på at du får en alarm som fungerer godt selv om du har dyr.

Panikkalarm

En panikkalarm er til for at du skal få mye større personlig sikkerhet. Du har muligheten til å trykke på en knapp uansett hva som er årsaken til at du føler deg truet eller utilpass. Da vil vekterne være raske til å rykke ut til deg. Dette gjør de selv om du gir beskjed om at alt er bra – de gjør dette for å være helt sikker på at du er trygg. Personlig sikkerhet er utrolig viktig, derfor er dette en tilleggsfunksjon mange ønsker seg.

Kameraer og sensorer

Det finnes et godt utvalg når det kommer til kameraer og sensorer. Disse er til for å gjøre hjemmet ditt ekstra trygt. Et kamera med nattsyn vil for eksempel være et svært godt verktøy hvis du er på ferie. Da tar kameraet bilder hvis det oppdager bevegelse og dette sendes umiddelbart til alarmstasjonen. Innen kort tid vil noen dukke opp for å ta seg av situasjonen. Det finnes også temperatursensorer som er viktig for å oppdage fuktskader i tide. Med slike sensorer kan man unngå en del ødeleggelser som kommer av vann og fukt.

Smarthus

Mange vil ha et smartere hjem. Dette har du gode muligheter til å ordne dersom du skal kjøpe deg en alarm. Du har muligheten til å sammenkoble alarm, røykvarslere og låssystemet ditt. På denne måten får du tilgang til hele systemet fra telefonen din. Da er det enkelt å låse opp og igjen døra fra telefonen, samt skru alarmen av eller på. Du trenger aldri være bekymret for om du husket å låse – det kan du fort få sjekket opp. Så slipper du kanskje å snu når du sitter i bilen og plutselig kommer på dette.

Du kan i tillegg kjøpe smartkontakt som en del av alarmpakken. Da kan du også regulere lys og strøm/kontakter fra telefonen din. Du får med andre ord full kontroll over huset ditt!

Ved å ha en applikasjon på telefonen din vil du også motta viktige påminnelser og meldinger. Da blir det mye enklere å ha alarm. Du trenger aldri huske på noe, for det tar teknologien seg av.

Musdetektor

Hvis du tidligere har hatt problemer med mus, vet du hvor slitsomt dette er. Også her gir alarmen deg gode muligheter. Noen leverandører tilbyr nemlig en musdetektor. Da oppdager du musene før det blir et problem – før de har rukket å gjøre skade.

Sirene på alarmen

Du kan også få installert en sirene som vil gi fra seg svært høy lyd. Denne har som formål å vekke de som sover, i tillegg til at den kan skremme vekk de som prøver å bryte seg inn.

Installasjonen

Selve installasjonen blir selvsagt gjort av fagpersoner. Du kan være sikker på at alt blir montert riktig og at alt fungerer som det skal. Det kan være lurt å sjekke opp om installasjonen er en del av prisen du har fått oppgitt.

Vaktsentral

Det er selvfølgelig du som bestemmer om du skal være tilknyttet en sentral eller ikke. Valget er ditt, men det anbefales å ha denne tjenesten når man først skal ha en boligalarm. I tillegg til at du alltid kan føle deg trygg på at en vekter raskt vil rykke ut om alarmen går av, vil det også fungere avskrekkende for eventuelle innbruddstyver. Er man tilknyttet en sentral får man et merke som festes på boligen. Tyvene ønsker ikke å ta sjansen på å bli tatt i løpet av kort tid, derfor er sannsynligheten stor for at de velger å snu hvis de oppdager dette!

Vi hjelper deg med valget

Vi skal ikke be deg om å ringe rundt til utallige leverandører for å få tilsendt tilbud. Vi gjør gjerne den jobben for deg, slik at det blir enklere å komme i mål. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema på vår side. Da har vi all den informasjonen vi trenger. Denne sender vi til selskapene og etter kort tid vil du motta flere uforpliktende tilbud. Når du har mottatt disse, er resten av prosessen enkel. Du velger den avtalen som passer best for deg! Da har du også muligheten til å sammenligne prisene og velge det billigste alternativet – hvis du vil. Dette kan du spare penger på.

Ikke vent med å skaffe deg en boligalarm, det kan få store konsekvenser. Få det gjort: Start med å fylle ut skjemaet her hos oss, så går resten nesten av seg selv. Lykke til, vi håper du blir fornøyd med valget og at du får deg en boligalarm som gjør at du kan føle deg trygg.

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny boligalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende
Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.