Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14

Finn beste og billigste billån

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vi hjelper deg med å sjekke hvilke tilbud du kan få på billån, med ett skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Nom. rente fra 3,25 %. Eks. eff. rente 5,4 %, 150.000 o/5 år, kostnad: 21.133, totalt: 171.113 kr.
 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

BANKER VI SAMARBEIDER MED

 • 4183
 • 4316
 • 4310
 • 4315
 • 4320
 • 4322
 • 4321
 • 4170
 • 4312
 • 4347
 • 4173
 • 4313
 • 4171
 • 4346
 • 4169
 • 4168
Vi hjelper deg med å finne beste billån på markedet

Om oss

Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg som kunde å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader. Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.

Fyll ut ett skjema og motta det beste tilbudet på billån

Spar tid

Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden til de aktuelle bankene. Tilslutt er det du som velger å benytte deg av tilbudene eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Ønsker du å finne billige billån?

Du kan være en erfaren bilkjøper, eller snart skal legge hendene på rattet i din første egne bil. Uansett trenger mange av oss å ta opp billån når de skal finansiere bilkjøpet. 

Felles for de aller fleste er at de ønsker at det skal være et så billig billån som mulig. Men hvordan fungerer billån? 

På mange måter fungerer det som et boliglån, hvor banken tar pant i det du kjøper for å minske risikoen. Derfor vil du få lavere rente på et lån med sikkerhet enn ved et usikret lån.

Men det er ikke alltid krav til egenkapital på billån. Dermed er det mulig å få lån til full finansiering av bil. Selv om det naturligvis er gunstigere for deg å ha en del egenkapital.

Søk billån

Hvordan få billån? Først må du oppfylle kravene om å være betalingsdyktig. Alle som søker vil bli kredittvurdert.

Du trenger heller ikke vite hvilken bil du vil ha på forhånd. Tar du kontakt med banken, kan du få et lånebevis som sier hvor mye du kan få i lån.

Lånebeviset løses inn i lån når du finner bilen du vil ha, men bilen må godkjennes av banken. Dette fordi banken tar sikkerhet i bilen. Har du allerede funnet bilen, oppgir du informasjon om den til banken.

For å få så billig billån som mulig, bør du sjekke flere banker før du bestemmer deg. Fyll gjerne ut skjema hos oss for å få tilbud på lån til bil fra flere banker samtidig. 

Hvor mye billån kan jeg få?

Hvor mye billån du kan få avhenger av flere faktorer. Blant annet hvor stor inntekt du har og hvilken bil du skal kjøpe. I tillegg kan man se på tidligere lån, og om du har god betalingshistorikk med disse.

De beste vilkårene og rentene vil du som regel få med 35 % egenkapital eller mer av kjøpesummen. Altså 65 % belåningsgrad.

Mange av bankene som tilbyr billån, har billån-kalkulator. Dette kan være grei måte å vite pris og dermed hvor mye lånet kommer til å koste deg. Totale priser og på månedlig basis.

Men det kan være andre individuell faktorer som ikke tas med i beregningen på dette. Det kan eksempelvis være ting som alder og hvor god kasko du tenker å ha på bilen.

Et billig billån kan ligge bare rett over rentene som lånene med pant i bolig.

Hvis du da sammenligner billån fra flere banker med vår tjeneste, slipper du å bruke hver eneste billån-kalkulator for å finne billigste billån. La heller bankene konkurrere om deg.

Billån – rente

Renter og gebyrer er hva det koster for å låne penger. Desto lavere rente, desto mer av pengene kan du bruke på å betale ned det du faktisk har lånt. 

Det er viktig at du skiller mellom nominell rente og effektiv rente når du skal sammenligne billån og andre lån.

Effektiv rente representerer de faktiske kostnadene fordi det inkluderer ting som termingebyr og etableringsgebyr. Nominell rente er ekskludert dette.

Hvilken rente du får, varierer etter hvilken bank, men også flere individuelle faktorer. Les nøye gjennom tilbudene du får, slik at du er sikker på at du får det beste billån du kan få.

Billån – elbil 

El-biler blir stadig mer vanlig på norske veier. God komfort, lavere utgifter til drivstoff og miljøaspektet er noen av grunnene til at folk velger elektrisk når de skal kjøpe ny bil.

I tillegg er det flere banker som gir ekstra fordeler for de som kjøper miljøvennlig bil. Dette kalles gjerne grønt billån. Noen låneutstedere krever at det er en nullutslippsbil, mens andre har satt en minimums mengde CO2 per kilometer.

Bankene gir gjerne en gunstigere rente på disse lånene. Likevel er det ikke gitt at de er billigere og bedre enn ordinære billån i en annen bank.

Billån med pant i bilen

Billån med pant i bilen er det som er forutsetningen for at det er et billån. Låner du uten pant kalles det gjerne forbrukslån. Usikrede lån har mye høyere rente enn lån med pant.

Å ha pant i bilen, betyr at du stiller med sikkerhet til banken, slik at risikoen ved å låne ut til deg blir lavere.

Det vil også si at hvis du misligholder lånet ditt, så kan banken selge det pantsatte objektet for å få pengene sine. Det er også mulig å stille med pant i andre ting for å kjøpe bil, slik som egen bolig.

Når du skal kjøpe en bruktbil, er det viktig å sjekke panteheftelser på bilen. Er det gjenværende lån på bilen, bør du betale pengene for bilen rett til banken.

Billån ung

Mange av de som tilbyr lån, tilbyr også lån for unge. Aldersgrensene er typisk satt fra man er 18 til man er 34.

Man er ofte i etableringsfasen i det alderssjiktet. Derfor har man ikke alltid mulighet til å ta pant i egen bolig, eller har en betalingshistorikk å vise til.

Som for andre låntakere, finnes de samme kravene for å kunne ta billån som ung. Man må vise til en inntekt, og at man er i stand til å betale tilbake. Om man har spart opp egenkapital, er det bra.

Tanken bak er å kunne gjøre det litt mer håndterlig for disse unge kundene, å komme i gang. Enten det gjelder boliglån eller billån med sikkerhet.

Slike lån er gjerne de mer gunstigere banken har å tilby, men det gjelder fremdeles å se hva andre banker kan tilby deg.

Refinansiering billån

Det er mulig å refinansiere billån, om du allerede har det. Dette kan være gunstig om du kan få bedre rente og bedre betingelser hos en annen bank.

Refinansiering blir som å flytte billån over til en annen bank. Måten dette skjer på, er at den nye banken gir deg et nytt lån som innfrir lånet i den gamle banken.

Så har du samme mengde lån, men med andre renter og vilkår. Ikke la deg lure, og få alltid oversikt over hvilke gebyrer banken har i tillegg til rentene. 

Altså er det effektiv rente som er representativ for den faktiske prisen for lånet.

Billån med betalingsanmerkning

I Norge kan man ikke få lån med betalingsanmerkning, med mindre det er snakk om visse refinansieringslån. 

Alle som driver med lån er pliktet å gjøre en kredittsjekk av de som søker lån.

Den eneste måten å bli kvitt en betalingsanmerkning, er å betale for seg. Har du allerede gjort det, men har fortsatt betalingsanmerkning? Da kan du ringe til inkassoselskapet og få dem til å fjerne den.

Etter dette står du fritt til å ta opp lån, så lenge du møter kravene banken har til deg.

Sammenlign billån

Som du vet, kan det være store forskjeller i gebyrer og rente på bilån. Du gjør derfor lurt i å sammenligne billån.

For å gjøre denne prosessen lettere for deg, har vi laget et skjema som du kan fylle ut her hos oss. Vi sender det deretter til flere banker samtidig.

Da sparer du tid ved at bankene tar kontakt med deg, og gir deg sine tilbud om lån. Be om å få avtalene skriftlig fra hver enkelt, så har du god tid til å sammenligne og forhandle.

Å sammenligne billån hos oss er både gratis og uforpliktende.
 

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.