Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Vurderer du å selge bolig

Vurderer du å selge?
4.8 (95%) 4 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Gjør det lettere å selge bolig

Det å selge bolig kan være en overveldende prosess, men det finnes mange måter å gjøre det lettere for deg selv på! En av dem er å skaffe deg en god eiendomsmegler, men hvordan finner du en som ikke koster skjorta og allikevel får solgt din bolig til beste mulige pris?

Velg riktig megler

Mange blir forskrekket over hvor mye det koster å ha eiendomsmegler, men det trenger faktisk ikke være så dyrt! Ved å hente inn tilbud fra flere forskjellige eiendomsmeglere vil du kunne finne en god megler som passer nettopp deg og din bolig. Når du har fått de forskjellige tilbudene fra eiendomsmeglere kan du gå gjennom dem og se hva som passer deg og din bolig best. Noen er for eksempel spesialiserte på å selge små sentrumsleiligheter, mens andre er best på å selge luksuriøse boliger i utkanten av byen. Du bør også se hvilke tjenester de tilbyr ved salg av boligen, har de for eksempel styling og foto av bolig inkludert i pakken?

Få mest igjen for pengene

En god megler tar deg som kunde seriøst, og vil gjøre det som trengs for at nettopp ditt hus skal selges for den absolutt beste prisen. De har lovfestet omsorgsplikt og skal gi deg råd gjennom hele prosessen. De skal følge deg tett gjennom markensføringen, budrunden, visningen, kontrakten og overtagelsen. For det handler faktisk også om sluttresultatet, ikke bare pris på jobben, når du skal selge en bolig. Alle vil ha mest igjen for sin bolig og da gjelder det å ha en megler som forstår boligen, og klarer å presentere det på en måte som gjør det attraktivt for den potensielle kjøperen.

Trygghet med eiendomsmegler

Husk at en eiendomsmegler også vil guide deg gjennom jungelen av papirarbeid som følger med salg av bolig. Eiendomsmegleren må forholde seg til eiendomsmeglingsloven som sørger for at du som forbruker får et sikkert, ordnet og effektivt salg av boligen din. Dette i seg selv er grunn god nok til å velge å bruke eiendomsmegler istedenfor å velge å selge boligen selv. Både du som selger og kjøperen av boligen har en helt annen trygghet ved bruk av eiendomsmegler.