Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Varmepumpe pris

Det er mange typer varmepumper og leverandører der ute, er det ikke lett å få oversikt over varmepumpe pris.

Gjennom vårt skjema får du raskt & enkelt tilbud fra flere – slik at du er sikret beste varmepumpe – til best mulig pris.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Varmepumpe pris

Lurer du på å kjøpe varmepumpe? Det er mange av oss som vurderer å kjøpe varmepumpe. Et spørsmål som raskt dukker opp er prisen på et slikt produkt.

For å finne best mulig varmepumpe pris lønner det seg å undersøke markedet litt. Da slipper du å betale for mye – eller kjøpe feil produkt. Vi synes det er viktig at du har flere ulike tilbud du kan vurdere, da kan du potensielt spare penger. Uansett er kjøp av varmepumpe en fantastisk investering. Vi garanterer at du kommer til å bli fornøyd med å ha en slik i hus!

Få pris på varmepumpe

For å finne best mulig varmepumpe pris er det viktig å først sammenligne tilbud

Varmepumper

Varmepumper gjør at vi i Norge kan få et perfekt inneklima hele året. Om vinteren kan vi slippe å hakke tenner, mens om sommeren kan vi få slippe å svette. Det handler om å ha en varmepumpe som hele tiden passer på at boligen opprettholder en god temperatur.

Typer varmepumper

Det finnes mange ulike varmepumper. Først og fremst må du finne ut av hva slags type du skal ha – altså funksjonen.

Disse typene varmepumper kan du velge mellom:

 1. Luft-til-luft-varmepumpe
 2. Luft-til-vann-varmepumpe
 3. Væske-til-vann-varmepumpe (jordvarme, bergvarme,
 4. Tappevannsvarmepumpe
 5. Sol og varmepumpe
 6. Ventilasjonsvarmepumpe

Hva du skal velge kommer først og fremst an på ditt behov og hvor stor bolig du har. Du kan selvfølgelig få god hjelp av en fagperson til å finne ut av hva som faktisk er det beste valget for akkurat deg og ditt hjem.

Levetid varmepumper

En del varmepumper kommer med en garanti på 12 år. Stort sett er det slik at varmepumper skal holde fra 10–15 år, men dette kan variere fra modell til modell. Dette er noe du burde være bevisst på når du velger varmepumpe – pass på å få med deg hva leverandøren mener om levetiden på den varmepumpen du vurderer.

Det beste du kan gjøre er uansett å skaffe deg noen konkrete tilbud. Først må du som nevnt bestemme deg for type og modell.

Test av varmepumper

Det finnes en god del tester på markedet, disse gir deg innsikt og de kan også gi deg en anelse om varmepumpe pris. I hvert fall kan du bli bevisst på hva slags merker som finnes der ute, og på de ulike prisene. Det er helt klart en fordel å ha noen følere ute på denne måten, men husk på at slike tester også kan være litt forvirrende. Det finnes såpass mange der ute at det kan være vanskelig å vite hvilke man skal stole på. Det kan også fort endre seg da det stadig skjer utviklinger i markedet.

Du kan gjerne bruke nettet bevisst til å finne ut av hva slags erfaringer andre sitter på, de som allerede har hatt varmepumpe en stund. Dette kan være en god start – husk bare å sette dine egne behov først.

Billig varmepumpe

Du som alle andre ønsker deg helt sikkert at det magiske ordet «billig» skal dukke opp når du ser på varmepumpe og pris. Du burde først og fremst fokusere på at du skal kjøpe et produkt som varer lenge, fungerer godt og har en generell god kvalitet. Likevel finnes det noen ting du kan gjøre for å sikre deg en overkommelig pris.

Det å innhente ulike tilbud er en av de smarte tingene du kan gjøre. Utover dette kan du selvfølgelig velge en av typene som er litt billigere enn de aller dyreste, i hvert fall hvis pris er det absolutt viktigste for deg. Mange har for eksempel et budsjett de skal forholde seg til, da kan det være lurt å vite om at det er et stort hopp fra den aller billigste og til den dyreste.

Ofte er det disse 3 varmepumpene som er billigst:

 • Luft-til-luft-varmepumpe
 • Tappevannsvarmepumpe
 • Ventilasjonsvarmepumpe

Luft-til-luft varmepumpe er nok helt klart den mest populære og den mest vanlige varmepumpen. Dette kan være et svært godt valg. En luft-til-luft varmepumpe henter varme fra luften ute, og slipper dette inn i huset ditt – slik at du slipper å fryse om vinteren.

Budsjett

Det er helt sikkert mange som har sett for seg en makspris før de setter i gang med å finne ut av hva slags varmepumpe de skal gå for. Det er alltid lurt å ha et budsjett, slik at man ikke bruker penger man egentlig ikke har.

Har du en grense for mye du kan bruke, kan det være lurt å kun se på varmepumper til denne prisen. Dersom du har et litt mer fleksibelt budsjett trenger du kanskje ikke tenke like mye på varmepumpe pris. Da kan du tenke litt mer langsiktig og finne et produkt du kan ha lenge og som gir deg absolutt alt du ønsker deg.

En investering

Det å kjøpe en varmepumpe, uansett prisen du ender opp med, er en helt fantastisk investering. Du kommer garantert til å merke det på strømregningene dine. Dette kan det være lurt å ha i bakhodet mens du tenker på varmepumpe pris. Det kan faktisk lønne seg å bruke litt ekstra penger, fordi du uansett «får igjen» en del av den summen.

Det er ikke bare en investering med tanke på økonomien, det er også en investering for å få en bedre hverdag. Det er utrolig deilig å vite at man aldri trenger å fryse, og at man i tillegg har muligheten til å ha en fungerende air condition på varme sommerdager.

Mange leverandører

Det finnes mange leverandører der ute. Vi kan fortelle deg en hemmelighet om disse: De ønsker alle å kapre akkurat deg som kunde. Derfor har de faktisk veldig lyst til at du skal få tilbud fra dem.

De ønsker også å være der for å hjelpe deg til å ta et godt valg. Hvis du ikke er helt sikker på akkurat hva slags varmepumpe du skal gå for, så har de garantert mange innspill til deg.

Sesonger påvirker

Hvis du er veldig opptatt av varmepumpe pris, så kan det lønne seg å følge litt med. Det kan lønne seg å finne frem til den tiden av året hvor leverandørene har minst å gjøre. Da kan det faktisk hende at du kan spare litt penger.

Naturlig nok vil varmepumper ofte være dyrest når leverandørene har mest å gjøre, men så kan de da samtidig være litt billigere om disse leverandørene har en rolig periode. Da har de ekstra lyst på flere kunder.

Installasjonen

Hvis du vet at du snart skal pusse opp eller bygge på – altså hvis du snart har et byggeprosjekt gående – kan det lønne seg å ta installasjonen av varmepumpe samtidig. Dette er veldig praktisk og gjør det hele enklere for deg.

Uansett får du selvsagt montert varmepumpen slik du vil ha det/når du vil og dette blir utført av en fagperson. Dette sikrer deg at varmepumpen fungerer som den skal og at alt blir riktig og optimalt.

Skaff tilbud som viser alle utgifter

Vær oppmerksom på at det å søke etter «varmepumpe pris» på nettet, kan gi deg en del feilinformasjon. Ofte får du bare oppgitt en del av prisen – en del av totalprisen. Derfor er det viktig at du skaffer deg tilbud som faktisk inneholder alle utgifter. Du må kunne se hele bildet og ha en oversikt.

Dersom du innhenter tilbud selv er det viktig at du er nøye på å be leverandøren om å spesifisere alle kostnader – alt som kommer i tillegg.

Dette er også noe du burde huske på når du sammenligner ulike tilbud, slik at du unngår dumme feil. Det er dumt å velge et tilbud fordi det ser billigst ut, og så etterpå finne ut at det totalt sett faktisk ble dyrere for deg.

Vårt beste tips er å be om totalpris, og at du alltid leser de tilbudene du får nøye.

Varmepumpe-tilbud

Nå lurer du kanskje på hva du må gjøre for å skaffe deg varmepumpe-tilbud. Det er egentlig ganske enkelt. Du trenger bare å forholde deg til fire steg:

 1. Fyll ut skjema
 2. Velg leverandører
 3. Motta tilbud
 4. Vurder og velg beste tilbudet

Det er altså veldig enkelt. Istedenfor at du ringer rundt til mange ulike leverandører for å etterspørre pris og tilbud på varmepumper, gjør vi denne jobben for deg. Du fyller enkelt ut et skjema som gir oss og leverandørene nødvendig informasjon. Du kan da enkelt velge hva slags leverandører du vil komme i kontakt med.

Etter kort tid vil du da motta tilbud. Når du har disse foran deg er det en enkel sak å ta den siste vurderingen. Du velger selvfølgelig det beste tilbudet og det kan du spare penger på.

Varmepumper i Norge

På det Norske markedet er det en rekke forskjellige varmepumpeleverandører. Noen av de mest kjente varmepumpene er Panasonic og Mitsubishi. Er du på jakt etter varmepumpe kan det være greit å vite at det er flere som tilbyr dette. Du kan blant annet velge mellom: Toshiba, Samsung, LG, IVT, Fujitsu, Fuji, Daikin og Bosch. De som kanskje er minst kjent er Nibe, Sanyo og Sharp, dette er også veldig gode varmepumper, så undersøk gjerne om de kan være aktuelle for deg.

 

Varmepumpe pris
4.5 (90%) 2 votes

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more