Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Vardia

Vardia Forsikringsselskap

Vardia Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Vardia Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Vardia Forsikring

Vardia Forsikring ble etablert i 2009, de er en del av Insr Insurance Group ASA. Vardia er et norsk selskap som har virksomheten sin i Danmark og Norge. De satser på sine total kunder som er fra 30 til 65 år som eier egen bolig. De selger også forsikring til mellomstore og små bedrifter.

Hvorfor velge Vardia?

Vardia forsikring er et selskap som ønsker å være der for deg hvis en ulykke oppstår. Er du mellom 30 og 65 år med egen bolig kan det være en fordel å velge dem. De satser på disse kundene og er du totalkunde hos Vardia vil du kunne få samlerabatter.

Vardia Bilforsikring

Vardia sin bilforsikring har lav egenandel, konkurransedyktige prise og gode vilkår. De kan velge mellom ansvarforsikring, delkasko, kasko og superforsikring. Vardia tilbyr også en ekstra forsikring om noen ønsker maks dekning. Allrisk forsikring, denne dekker tap av bilnøkler, dekning av egenandelsbeløp ved skade på leiebil og feilfylling av drivstoff.

Vardia forsikring test

Vardia sin Reiseforsikring har konkurransedyktige priser, gode vilkår og lave egenandeler. Dette var årsaken til at de fikk terningkast 5 fra VG.

Vardia Forsikring
4.7 (93.33%) 3 votes

Vardia Reiseforsikring

Reiseforsikringen til Vardia fikk terningkast 5 av VG. Vardia sin reiseforsikring hadde lave egenandeler, konkurransedyktig pris og gode vilkår.

Hvis du skal på tur kan du velge mellom standard reiseforsikring til enkel eller familie og super reiseforsikring til enkel eller familie. Du vil få hjelp 24/7 om du trenger det. De har dekning i hele verden. Når du skal reise kan du velge om forsikringen skal gjelde 7, 10 eller 15 uker. Hvis du er totalkunde vil du kunne få 15% rabatt.

Skade hos Vardia

Det er først når en skade skjer at du tar i bruk en forsikring. Vardia er derfor fokusert på at sine kunder skal få en god opplevelse ved et skadeoppgjør. På denne måten bygger de opp kundeforholdet og vokser som et selskap. Oppstår det en skade skal du raskt kunne fylle ut skjemaet på deres hjemmeside. Her vil du få instrukser til hvilken informasjon de trenger. Når skaden er meldt overtar Vardia ansvaret og avslutter saken på best mulig måte

Omtale av Vardia

Vardia forsikring har fått gode anmeldelser for noen av deres forsikringer. Flere av kundene er fornøyde med skadeoppgjøret når de trengte det. Ønsker du å lese om flere sine erfaringer med Vardia forsikring kan du lese om dette på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.