Group 2

Utvendig solskjerming: inspirasjon

Utvendig solskjerming: inspirasjon
4.4 (88.26%) 46 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Hva slags utvendig solskjerming?

Det finnes flere variasjoner av utvendig solskjerming. Du kan blant annet velge mellom markiser, persienner eller screens.

Markiser holder varmen ute av huset samtidig som de skaper skygge utenfor huset. De kan skjerme for direkte sollys og beskytte blant annet møbler og TV-skjerm. Du kan få kjøpt både terrassemarkiser, som er et fint alternativ til tak over terrasse, og vindusmarkiser, som er en praktisk form for solskjerming. Disse kan fås manuelle eller med markisemotor.

Terassemarkise
Terrassemarkise
Vindusmarkise
Vindusmarkiser

 

Persienner stopper varmen før den kommer inn i rommet, samtidig som den gir bra utsyn og lysinnslipp samt hindrer innsyn. Denne typen har lavest varmeinnslipp av alle typer utvendig solskjerming. Persienner tåler vær og vind bedre enn annen solskjerming og er derfor et praktisk godt valg.

Screens er en type solskjerming som integreres i fasaden og kan brukes på balkongfronter og levegg. Duken stenger ute like mye varme som persienne og er meget lett å holde ren. Den kan rengjøres enkelt med både svamp og hageslange. Du kan se gjennom duken selv om den er trukket ned.

 

Screens
Screens
Persienner
Persienner

 

Finn den beste leverandøren av utvendig solskjerming

Vi har samlet et stort utvalg av ledende og mindre leverandører av solskjerming. Fyll ut skjemaet vårt, så siler vi ut de leverandørene som passer din forespørsel. Du velger selv hvilke av disse leverandørene du sender henvendelsen til. Da har du gitt samme informasjon til alle leverandørene, og du vil få sammenlignbare forslag og tilbud tilbake.

 

Sammenlign tilbud på utvendig solskjerming

Ved å bruke skjemaet vil leverandørene gjøre sitt ypperste for å gi deg best mulig tilbud.  Sammenlign tilbud på innendørs solskjerming nå! Dett er uforpliktende og gratis. Lykke til!