Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9

Trygg i julen med boligalarm

Trygg i julen med boligalarm
4.5 (90%) 34 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Føl deg trygg i julen

Nå er det tiden her for  peiskos og stearinlys. Julen er dessverre ofte høysesong for boligbranner. Derfor ønsker mange å skaffe seg bedre alarm hjemme. Det er også flere som reiser bort i juleferien og det kan derfor gi en ekstra trygghet å ha en boligalarm for å sikre boligen før dere reiser.

Få et bedre tilbud

Adventstiden er derfor en travel tid for alarmselskapene da mange velger å investere i ny boligalarm rundt denne tiden. Derfor er det godt mulig du kan få et ekstra godt tilbud denne perioden.

Smart styring av hjemmet

Nå kommer boligalarmer med egne apper som har en rekke ekstra funksjoner. De gjør det mulig å slå alarmen av og på uansett hvor du er. Med smartalarm kan man også styre belysningen slik at du kan skru den av og på selv om du ikke er hjemme.

Sammenlign flere tilbud

Det kan være store forskjeller på alarmsystemer og priser. Derfor bør du sammenligne tilbud fra flere leverandører før du velger. Dette kan du gjøre raskt og enkelt med skjemaet lenger ned.

Boligalarm test

Tenkt til å skaffe deg boligalarm? Da er du sikkert nysgjerrig på hva slags tester som finnes og hvilke du bør lytte til.

Ofte finnes det en hel del tester på nettet, som kan hjelpe oss med å ta ulike valg. Stort sett brukes disse testene til å finne ut av hva slags produkter man bør kjøpe, og hva slags produkter man ikke bør kjøpe. Disse testene kan absolutt være hjelpsomme, men du bør være nøye på at du leser dem riktig og du bør også bruke andre hjelpemidler når du skal handle ting som koster en del.

read more

Slik velger du alarmselskap

Hvert år blir det begått et stort antall innbrudd i norske boliger. Med en boligalarm er du føre var. Slik finner du et alarmselskap som gjør deg bedre sikret.

read more