Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9

Tips til hva du bør gjøre før visning

Tips til hva du bør gjøre før visning
4.5 (89.58%) 48 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

På en visning er førsteinntrykket ekstremt viktig. Når man går på boligvisning, er man kanskje innom to-tre-fire boliger på samme dag. Da blir det ikke så lang tid på hver visning. Derfor er det viktig at det fester seg et positivt inntrykk av din bolig med en gang kjøperne kommer over dørstokken – eller inn hageporten. Inntrykket er med andre ord avgjørende for hva potensielle kjøpere er villig til å by for boligen.

Tips til hva du bør gjøre før visning:

  • Ikke la barnas sykler henge og slenge på gårdsplassen – få dem inn i garasjen
  • Ha det lyst og ryddig i inngangspartiet – ta bort egne sko og jakker. Ofte er gangen et rom uten vindu eller annet naturlig lys – sett opp bedre lys.
  • Rydd og vask – la det skinne av gulvene, og tørk av speil og vindu.
  • Fjern store møbler som tar mye plass – da vil rommene virke større og mer åpne
  • Fjern overflødige møbler – du behøver ikke ha maks antall stoler rundt hele spisebordet, så fjern stolene ved bordendene.
  • Rydd i boden(e) – kast alt unødvendig slik at kjøperne kan gå inn i boden og få en god romfølelse.
  • Lei en ekstern bod eller en stor lager-tilhenger – det er mulig du behøver ekstra lagringsplass for alt du rydder bort til visningen.
  • Ha det nøytralt, men ikke overdriv – meglere anbefaler ofte å ta bort familiebilder og andre personlige eiendeler, men ikke gjør det fullstendig upersonlig. Kjøperne vil kjøpe av et menneske, ikke en IKEA-katalog!

Å velge eiendomsmegler

Ikke minst er det viktig med en god eiendomsmegler på visning. Likevel er det ikke like enkelt å vite hvilken megler du bør velge. Nå kan du sammenligne og finne beste eiendomsmegler i ditt område raskt og enkelt. Fyll ut skjema under og velg hvilke meglere du ønsker tilbud du kan sammenligne fra. Lykke til!

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

Side 1 av 1412345...10...Siste»