Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Spar tusenvis på forsikringene dine

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Hvor mye kan du spare på forsikringene dine?

Det er viktig å ha kontroll over privatøkonomien. De fleste ønsker selvfølgelig å spare penger der det er mulig. Den letteste (og raskeste) måten å finne ut om du har penger å spare er å sjekke forsikringene dine. Plutselig finner du ut at du har forsikringer du ikke trenger, eller kan justere på egenandelen.

Lenge siden du sjekket forsikringene dine?

Da er det på tide å gjør det igjen! Faktisk anbefales det at du tar en sjekk hvert år. Forsikringsselskapene skrur opp prisene gradvis, og da er det veldig viktig å bytte selskap og følge med for å holde prisene på rett nivå. Det er jo ikke vits å betale mer enn man må!

Spar flere tusen kroner på forsikring

Lojalitet belønnes ikke hos forsikringsselskapene. Tvert imot; det kan koste deg dyrt. Derfor bør du jevnlig sammenligne tilbud fra flere selskaper. Dette gjorde Chris Thompson og Ida Haus. De brukte Tjenestetorget for å innhente og sammenligne forsikringstilbud. Resultatet? Begge ble overrasket over hvor lett det var og hvor mye de faktisk sparte.

Chris Thompson mottok diverse tilbud fra flere forsikringsselskaper. Han gikk nøye gjennom alle vilkår og sjekket omtaler for selskapene.

Det beste tilbudet mottok han fra Frende og da hans daværende selskap ikke kunne matche dette valgte han å bytte. Thompson sparte hele 16 372 kr i året på å bytte forsikringsselskap.

Chris Thompson

Ida Haus opplevde at Tjenestetorget var ryddig og enkelt å bruke. Tilbudene var veldig oversiktelige og fine. Hun fikk god oppfølging fra forsikringsselskapene, og fikk den tiden hun trengte på å ta beslutninger i fred og ro.

Etter å ha mottatt skriftlige tilbud, og sammenlignet vilkår og priser endte Haus opp med å spare 7200 kr i året!

Ida Haus

Sjekk hvor mye du kan spare

Så hvor mye kan du spare? Med noen enkle grep kan du også spare penger. Sjekk forsikringene dine og sammenlign tilbud nå!

Beste reiseforsikring – slik finner du den

På jakt etter en test som forteller deg hvilken reiseforsikring du bør velge? Husk på at det viktigste for å finne beste reiseforsikring for deg er nettopp å gjøre egne undersøkelser også.