Spar penger på varmepumpe i høst

Spar penger på varmepumpe i høst
4.5 (90%) 2 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Det er ikke så lenge til kulden uhyggelig banker hardt på døra. Dessverre kan vi ikke annet enn å åpne opp – men vi må ha en plan først.

Frykt ikke, for det finnes selvfølgelig muligheter. Varmepumpe er en løsning som redder deg fra dette svært velkjente og litt fryktede fenomenet. Da er det alt annet enn dumt å vite om at du faktisk kan spare en hel del penger på pumpe nå i høst.

Få lavere strømregning

Samtidig som temperaturen synker, pleier noe annet å øke. Nemlig strømregningene. Vi setter opp varmen helt til vi føler at høsten og vinteren kan overleves, og gjerne med et smil til og med. Dette merkes godt på regningene som ramler ned i postkassa, en etter en.

En god varmepumpe passer på at du har et perfekt inneklima hele året. Når sola steker om sommeren har du muligheten til å la pumpa gjøre air condition-jobben. Når høsten bringer kaldere temperaturer, er det bare å justere.

Vinteren blir mye bedre

Vinteren kan bli skikkelig kald her i Norge, derfor er det nesten blitt en nødvendighet å ha en varmepumpe som kan holde temperaturene innendørs på et ålreit nivå. Det er få av oss som liker å fryse – en slik pumpe gjør at vi slipper nettopp det!

Hvis du gjør et grep nå i høst, kan du sikre deg at vinteren blir mye bedre enn den pleier å være. Du vil kunne nyte rolige kvelder hjemme, fordi du holder deg varm og god.

Når du ser på strømregningene vil et enda større smil bre seg om munnen, for da vil du straks se at du sparte penger på denne investeringen. Bra for deg, bra for økonomien og bra for hjemmet!

Med andre ord er det ikke noe vits å vente. Skaff deg en varmepumpe med en gang! Ved å innhente flere ulike tilbud får du muligheten til å sammenligne prisene. Da velger du selvfølgelig det billigste alternativet, og på den måten har du spart en slant der også. Faktisk kan du spare ganske mye penger på det. Så ikke vent, gjør det nå!

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more