Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Icon input - Email

Smart med boligalarm

Smart med boligalarm
4.5 (90%) 2 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Har du ikke skaffet deg boligalarm enda?

Stadig flere velger å skaffe en alarm til sin bolig, enten de gjør det i prosessen med å bygge et smarthus, eller legger inn alarm i etterkant. Den teknologiske utviklingen går fremover hele tiden, og det betyr at alarmene blir bedre og ikke minst mer brukervennlige. Men hvorfor er det lurt å skaffe boligalarm?

Sikker bolig mens du er på ferie

Det er nok mange som i disse dager planlegger ferie for sommeren og kommer til å tilbringe kanskje hele sommerferien borte fra helårsboligen. Det betyr at boligen står alene og klar for eventuelle innbruddstyver, spesielt om man har sørget for å annonsere over alt i sosiale medier at man skal på DEN fantastiske ferien og når man reiser. En del innbruddstyver som herjer i områder vil gjerne gå gjennom bestemte områder og se etter hus hvor det ikke er alarm og hvor det ser ut til å være tomt for folk.

Fjernstyr hjemmet med smartalarm

Så hva kan du gjøre for å sikre din bolig best mulig? Selvfølgelig bestille boligalarm som kan gjøre boligen tryggere og innbruddstyvene usikre. Du kan for eksempel skaffe et skikkelig smartsystem som skrur av og på enkelte lys eller lyd i huset, slik at det ser bebodd ut og der alarmen har sensorer som registrerer bevegelse og dermed går av. Det tar kort tid før vaktselskapet kommer på plass, og får dermed begrenset skaden på bolig og innbo. Noen boligalarmer kan også styre disse tingene via en app på mobil eller nett.

Boligalarm gir trygghet

Det tar kort tid å få på plass et godt boligalarmsystem, og det behøver ikke koste all verden hverken for installasjon eller hver måned. Det viktige er at du faktisk får litt sjelero, for hvem bekymrer seg ikke for innbrudd, enten man er hjemme eller ute på reise? Skulle man for eksempel oppleve innbrudd mens man er hjemme, er det også en sikkerhet at vaktselskapet faktisk kommer og kan stoppe innbruddet i prosessen og dermed unngå store personskader og materielle skader. Det kan faktisk være så enkelt å beskytte både seg, familien og boligen!

30 ganger tryggere med alarm

Du er 30 ganger tryggere med en boligalarm. Likevel har kun 16% av husstandene i Norge alarm. Med økning i innbrudd er det viktig å ta sine forhåndsregler!

read more

Boligalarm test

Tenkt til å skaffe deg boligalarm? Da er du sikkert nysgjerrig på hva slags tester som finnes og hvilke du bør lytte til.

Ofte finnes det en hel del tester på nettet, som kan hjelpe oss med å ta ulike valg. Stort sett brukes disse testene til å finne ut av hva slags produkter man bør kjøpe, og hva slags produkter man ikke bør kjøpe. Disse testene kan absolutt være hjelpsomme, men du bør være nøye på at du leser dem riktig og du bør også bruke andre hjelpemidler når du skal handle ting som koster en del.

read more
Side 1 av 912345...Siste»