Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Icon input - Email

Slik unngår du stress i flytteprosessen

 

Slik unngår du stress i flytteprosessen
4 (80%) 2 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Unngå stress med flyttebyrå

Skal du bruke deler av sommeren på å flytte? Vi har gode tips til hvordan du kan stresse ned!

Det finnes veldig lite som er så stressende som å flytte. Faktisk vil mange psykologer si at det er en form for livskrise, selvfølgelig avhengig av årsakene til flyttingen. Faktum er at man løsriver seg fra et sted med alle de forventninger og positive eller negative opplevelser man hadde der, og flytter til et nytt. På mange måter en fantastisk prosess som er fylt av nytt håp og nye drømmer for de fleste, men det er også utrolig slitsomt å gjennomføre selve flytteprosessen.

Men hva kan gjøres for å få så enkel flytteprosess som mulig? Det første du bør gjøre er å vurdere hva du MÅ gjøre selv av alt flyttingen. Det er to ting som det gjerne lønner seg å sette ut på anbud og det er et flyttebyrå for selve flyttingen og noen profesjonelle som kan ta flyttevasken. Hvorfor akkurat disse to tingene? Fordi det er det som tar absolutt mest tid, og krever mest av deg.

Vær organisert

Når du skal legge ut flyttingen på anbud er det viktig at du har klart for deg hvor mye som skal flyttes, om det er noe som også må pakkes, og hvorvidt du også trenger esker levert fra flyttebyrået. Legger du alt dette klart så vil det være lettere for flyttebyrået å gi deg en korrekt pris. Noen flyttebyrå har også kontakter som kan bidra med utvask av bolig etter alt er flyttet ut. Dette er en vask som tar enorm tid, i noen tilfeller opp til en eller to dager avhengig av hvor mange som vasker og hvor stor boligen er. Det er greit å ha et firma som gjør jobben nøye så ny leietager eller husvert ikke har noe å klage over.

La oss ta stresset for deg, vi finner flyttebyrå og flyttevask!